Pa to nije normalno! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Pa to nije normalno!

Pa to nije normalno!

Kamenje ima paranormalne moći, tinejdžerica kolje po kvartu, Dragonballs stižu iz svemira, tata 'Rosemaryne bebe' je mrtav... i onda još ta Bondovka!

z.m. 14.11.2007 0 komentara

Pa to nije normalno!

Ne znamo jesu li Rolling Stonesi najdraži bend Ridleya Scotta, ali znamo da će se njegov slijedeći projekt zvati 'Stones'. To je triler o paranormalnoj pojavi koja misteriozno uništava drevne religijske znamenitosti po cijelom svijetu, a ključ rješenja leži u Stonehengeu. Film će morati malo pričekati – prvo da završi štrajk scenarista, a onda da Scott dovrši svoje ostale projekte. Snima špijunski triler 'Body Of Lies', a planira 'Nottingham' o ljubavnim jadima Robina Hooda, vestern 'Blood Meridian' te ekranizaciju popularne igre Monopoly.

Paul Verhoeven nakon četiri godine vraća se Hollywoodu! Što je slijedeće – hit poput 'Sirovih strasti' ili podbačaj poput 'Showgirlsa'? Za početak – nastavak i to 'Afere Thomasa Crowna'. Ovaj puta radnja se seli u Europu i na Bliski Istok, gdje će se Crown opet ispreplesti posao i zadovoljstvo, tj. lopovluk i ljubavnu aferu. U glavnoj ulozi ponovo ex-Bond Pierce Brosnan a tko će biti zgodna sretnica u glavnoj ženskoj ulozi – zasad se ne zna.

Njeno ime je Mayrin, Mayrin Villanueva

Ne zna se ni tko će biti nova Bondova djevojka, ali iz supertajnih izvora stiže vijest da se za ulogu zagrijava meksička starleta i glumica Mayrin Villanueva. Producenti već neko vrijeme tragaju za anonimnom ljepoticom koja bi utjelovila Bondušu, iako se Daniel Craig izjasnio da bi on najradije opet među plahte s Evom Green kao u 'Casino Royaleu'. Čak i ako se ovaj trač ne pokaže točnim, neće nam biti žao - bar smo objavili sliku :)

Japanska manga 'Dragonball' stiže na velike ekrane u igranom obliku. Priča je to o moćnom ratniku Goku koji štiti Zemlju od zlikovaca koji pokušavaju zavladati svemirom i mističnim Dragonball predmetima. Redatelj i scenarist je James Wong ('The One', 'Bez povratka'), a za predložak ima popularnu mangu, dugovječnu tv-seriju i više od 25 videoigrica.


Japanska najavna špica za 'Dragonball'

Predložak za novi film Jasona Reitmana, redatelja nagrađivanog 'Hvala što pušite', piše Diablo Cody s kojom je surađivao i u hvaljenoj i nagrađivanoj teen-drami 'Juno'. Sada će snimati komediju 'Jennifer's Body' o navijačici koju opsjedne demon pa počne likvidirati lokalne dečke. Njezina najbolja frendica mora je ubiti i zatim pronaći sotonistički rock band koji ju je začarao. Oukeeej...

Opsjednute likove više neće kreirati Ira Levin, poznati američki pisac čiji su romani 'Rosemaryna beba', 'Sliver' i 'Stepfordske supruge' postali uspješni holivudski filmovi. Levin je preminuo u New Yorku, u 78. godini. Kako piše Booksa.hr, bio je 'majstor miješanja misterije, horrora, SF-a i najučmalije svakodnevice, jedan od najekraniziranijih književnika u svijetu.' Iako je 'Rosemarynom bebom' pokrenuo trend filmova o opsjednutoj dječici ('Omen', 'Egzorcist') često se ograđivao od Sotone i izjavljivao da nimalo ne vjeruje u njegovo postojanje. 

Komentari

Nema komentara.