South Parkovci u dva nova projekta - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      South Parkovci u dva nova projekta

South Parkovci u dva nova projekta

Matt i Trey prvo će malo šlatariti po srednjoj školi, a onda navlače latex i kreću u Japan naganjati Godzillu... Sve plaća Paramount.

p.h. 23.08.2006 0 komentara

South Parkovci u dva nova projekta

Nakon dvogodi±nje pauze, točnije nakon animirane sprdnje s marionetama ''Tim Amerika: Svjetska policija'' iz 2004, Trey Parker i Matt Stone sklopili su ugovor s Paramountom za čak dva nova, ovaj put igrana filma, saznajemo s BBC-ja.

Prvi je srednjo±kolska komedija ''My All-American'', a drugi ''Giant Monsters Attack Japan'', parodija na Godzillu u kojoj tandem komedijaša navodno namjerava junake obući u pripijena latex odijela i koristiti se blagodatima tehnologija posuđenih iz azijskih filmova s čudovištima. Scenarist srednjoškolske komedije je Jeff Roda koji se dosad bavio uglavnom producentskim poslovima, dok je scenarist ''japanskog iskustva'' JF Lawton (''Pretty Woman'', ''Under Siege''), pa je mnoge poklonike likova i djela Parkera i Stonea iznenadio taj izbor, no, kao što je poznato, njih dvojica su velike picajzle kad je u pitanju scenarij, pa će i te kako intervenirati ako stvari krenu nepredviđenim smjerom, najavio je u jednom intervjuu Parker.

Parker će režirati oba filma, dok će najdraµi mu Matt sjediti u producentskoj stolici. Snimanje ''My All-American'' kreće u pauzi snimanja South Parka 2007, a ''Giant Monsters Attack Japan'' uslijedit će odmah potom.

Komentari

Nema komentara.