Nikad ne reci nikad, opet von Trier! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Nikad ne reci nikad, opet von Trier!

Nikad ne reci nikad, opet von Trier!

Mnogo puta ponavljana fraza ovih se dana Nicole Kidman odbila o glavu. Ipak je odlučila oprostiti von Trieru sve nestašluke i vratiti se pod njegove skute.

m.n. 25.05.2005 0 komentara

Nikad ne reci nikad, opet von Trier!

Ovotjednu žličicu sveprisutnoga velikoga Larsa dat će nam Nicole Kidman. Naime, nakon temeljite kuknjave o Von Trierovim mušicama i posljedica koje je snimanje 'Dogville'-a imalo po krhko joj biće, Variety prenosi njezine izjave da bi se ipak mogla pojaviti u trećem dijelu Larsove američke trilogije, filmu 'Washington'. Budući da je ulogu Grace u nastavku 'Manderlay' preuzela Bryce Dallas Howard, Nicole se odmorila s raznim polu-light i vještičjim ulogama, pa se osjeća spremnom za još jedan okršaj sa svojim krvnikom.

Ovo nikako ne znači da će mala i talentirana Howardova izgubiti svoj udio u Trierovanju. Iako bi u tom slučaju, kako kaže, sama sebi odgrizla prste, čini se da to neće biti potrebno jer će i Nicole i Bryce u zadnjem dijelu tirade dobiti dostojne uloge.

Cijelu je stvar potrdila i Von Trierova producentica Vibeke Windeloev, te još jednom podebljala ono što nam je već znano – produkcija 'Washingtona' krenut će tek 2007. godine, jer se osim dorade scenarija Veliki najprije mora zabaviti opuštanjem od megalomanskih cifri i zahtjevnih projekata. To će, kao što znate, učiniti povratkom Dogmi i režijom filma 'The Managing Director of It All'.
Komentari

Nema komentara.