Chanel, Kidman Coco Chanel - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Chanel, Kidman Coco Chanel

Chanel, Kidman Coco Chanel

Nicole Kidman razmaženo poželjela glumiti legendarnu Coco Chanel. Kao, idealna je - mršava, a No5 joj je ionako jedan od dražih parfema.

m.n. 10.11.2004 0 komentara

Chanel, Kidman Coco Chanel

Dok ju još nitko nije ni pitao, Nicole Kidman se pobrinula za sebe. Lobiranje za ulogu posve je normalno za zvijezdu poput nje. Osim toga, dovoljna je veličina da si to može dozvoliti.

Pomalo sa stavom prepotentne i razmažene zvijezde, izjavila je Kidmanica da vjeruje da bi bila dobar izbor za ulogu Coco Chanel u biografskom filmu o legendarnoj dizajnerici. Smatra da na tu ulogu ima primat jer je oduvijek voljela Chanelov parfem No 5, dapače, vjerna mu je od svoje četrnaeste.

Dok svi preokrećete očima, sjetite se da je samo nedavno u režiji frenda joj Luhrmanna snimila multimilijunsku reklamicu za taj isti miris. I podigla veliku prašinu. Činjenica je da se uvjerljivost njenih argumenata poduplala. Ipak, da ne bi ispala prava zvijezda, Nicole je bila i mrvu samokritična – možda je malo previsoka, pomislila je, ali ipak joj se čini da to nije razlog da je odbiju.

Ovaj mali skech probajte zapamtiti, jer mi se kladimo da će uroditi plodom. Nicole tako sjedila na kavici, novinari je svašta pitali, ona je još više rekla, a rasplet će pokazati da joj je uloga, na kraju krajeva ponuđena. Scenarij stiže u tren oka. Takva je hollywoodska zvjezdana konstelacija – ona je lijepa, talentirana i jedino što mora je trepnuti.

Komentari

Nema komentara.