Svi su ludi za Michaelom - Dokumentarni
Home      Vijesti      Filmski      Dokumentarni      Svi su ludi za Michaelom

Svi su ludi za Michaelom

Umjesto prijenosa ispraćaja Michaela Jacksona, nudimo vam film o njegovim najvećim fanovima koji su bili s njim i u vrijeme najveće krize.

s.p. 08.07.2009 0 komentara

Svi su ludi za Michaelom

Svijet može preboliti smrt Michaela Jacksona, ali neki ću zauvijek ostati neutješni - njegovi vjerni fanovi! Dok stižu vijesti o prvim samoubojstvima najvatrenijih obožavatelja, mnogi se pitaju tko su uopće ljudi koji tako silno vole preminulog 'kralja popa'.

'We are the Children' je dokumentarac Dianne Dilworth koji je istražio svijet ljubitelja Michaela Jacksona i detaljno ih pratio baš za vrijeme najvećeg iskušenja - suđenja Michaelu Jacksonu zbog navodne pedofilije. Projekt je počeo tako što je filmašica počela pripremati dokumentarac koji se trebao baviti raznim fanovima i njihovom supkulturom. Baš u to vrijeme, 2004. godine, počelo se odvijati suđenje Jacksonu, pa je redateljica počela intervjuirati 'jacksonoljupce' i s vremenom su oni postali jedina tema.


Trailer za 'We are the Children', r: Dianna Dilworth.

Dilworth je izjavila da je htjela prikazati 'trodimenzionalne ljude', a u isječku iz jednosatnog filma vidi se i jedna obožavateljica 'normalnog' izgleda koja samo želi reći da 'nisu svi freakovi'. Ipak, zna se što se može očekivati od onih istinskih fanova - imitiraju svog idola u svemu, a najviše u izgledu i oblačenju, pjevanju i moonwalkingu. Dirljivo je vidjeti njihova okupljanja i osobne priče, osobito starca koji se obraća Michaelu riječima: 'Michael, uvijek ću te voljeti. Ti si mi kao mali brat kojeg nikad nisam imao.'

Inače, cijeli film bi se trebao moći besplatno pogledati na linku ovdje, ali stalno se pojavljuje poruka da je film trenutačno nedostupan, vjerojatno je došlo do preopterećenja. Posve razumljivo - ako fanovi hrle da pogledaju film u jednakom broju kao što su hrlili na Jacksonov ispraćaj, onda stvarno vlada velika gužva....

Komentari

Nema komentara.