Od svega se rade filmovi - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Od svega se rade filmovi

Od svega se rade filmovi

Michael Jackson će i mrtav zarađivati, Baywatch će nasmijavati, vampirski Blade će dobiti uvod, a John Woo režira još jedan povijesni ep. 

s.p. 07.07.2009 0 komentara

Od svega se rade filmovi

'Kralj popa' Michael Jackson je mrtav, ali njegova legenda itekako živi, što su primijetili svi koji zarađuju od njegovih snimaka. Objavljeno je da postoji preko 100 sati neobjavljenih snimaka njegovih koncertnih probi, a sve to bi moglo biti uvršteno u album uživo, TV specijal, pa čak i film. Predsjednik kompanije AEG Live, Randy Phillips, najavio je tu ideju uz morbidnu izjavu da je Michael bio njihov partner za života, pa ostaje njihov partner - i u smrti.

Naravno, obećao je da će velik dio profita otići Jacksonovoj zakladi koja je u velikim dugovima, no i njemu se smiješi sigurna zarada. Jackson je sniman za vrijeme proba koje je radio za planirani serijal od 50 koncerata, a neke od snimaka nastale samo par dana prije smrti već su izašle u javnost. Koncert je planiran kao pravi spektakl, pa su napravljeni i 3D 'mini filmovi' 'Thriller' i 'Earth Song', koje bi svakako bilo zanimljivo vidjeti.


Snimke s probe Michaela Jacksona - biste li to gledali u dvosatnoj verziji?

Nova luda ideja je i snimiti 'Baywatch' film! Paramount Pictures je očito svjestan da ova TV serija nije bila shvaćana ozbiljno, pa i planiraju napraviti film kao komediju. Stoga su angažirali Jeremyja Garelicka, koji je napisao 'Prekid', da napiše i režira komediju sa spasilačkom službom. Još im fali ključni sastojak - trebaju pronaći prave glumce i glumice. Hoće li im biti bitnije da su glumice prave komičarke ili će samo tražiti prsate plavuše?

Redatelj prvog 'Bladea' Stephen Norrington najavio je novi film iz serijala, i to prequel koji bi mogao začetak nove vampirske trilogije. Na ideju je prvi došao glumac Stephen Dorff, koji u originalnoj trilogiji glumi ludog vampira koji je odgovoran za smrt Bladeove majke. U međuvremenu se projekt razvio, no glavni glumac Wesley Snipes ima porezne-pravosudne probleme, pa je pitanje hoće li se obnoviti franšiza, osobito ako se zna da zadnji film iz serijala, 'Blade: Trojstvo', nije baš uspio.

John Woo održao je u petak presicu u Kini i najavio ep o Drugom svjetskom ratu koji bi mogao biti najskuplji kineski film ikad snimljen. 'Flying Tiger Heroes' trebao bi imati budžet od 100 milijuna dolara, kineske i američke glumce, te spektakularne scene zrakoplovnih bitaka. Priča se bavi američkim pilotima-dobrovoljcima koji su se 1941. i 1942. zajedno s Kinezima borili protiv japanskih osvajača. Hrvatski gledatelji koji jedva čekaju da pogledaju dobar kineski spektakl Johna Wooa ne moraju čekati premijeru tog filma, 'Crvena stijena' istoga autora dolazi u naša kina sredinom rujna. 

Komentari

Nema komentara.