Jacko, počivaj u miru, napokon - Dokumentarni
Home      Vijesti      Filmski      Dokumentarni      Jacko, počivaj u miru, napokon

Jacko, počivaj u miru, napokon

Michael Jackson ni u smrti nema mira - njegovo tijelo još nije sahranjeno, a sprema mu se rođendanska proslava i filmska turneja.

z.m. 23.08.2009 0 komentara

Jacko, počivaj u miru, napokon

Iako je prošlo već skoro dva mjeseca od iznenadne smrti Michaela Jacksona, poznati pjevač još nije sahranjen na svoje posljednje počivalište. Njegov otac najavljivao je da će se sahrana održati na Michaelov rođendan, 29. kolovoza, ali je nedavno i taj datum izmijenjen. Na službenim stranicama sada kao datum sahrane stoji 3. rujna kada će u memorijalnom parku Glendale Forest u Kaliforniji održati privatna ceremonija za užu obitelj. Jacksonov rođendan će se ipak proslaviti na drugačiji način i to velikom uličnom zabavom koju organizira redatelj Spike Lee, koji je s Michaelom surađivao na spotu 'They Don't Care About Us'.

No, mnogi se Jacksonovi obožavatelji još nisu spreni oprostiti od svoje najdraže zvijezde. Njima za utjehu u kina stiže dokumentarni film 'This Is It' snimljen na zadnjim probama, na pozornici i iza nje. Film u svjetsku distribuciju kreće 30. listopada, a hrvatski će ga gledatelji moći vidjeti dan ranije - 29. listopada!

film 'This Is It' nastao je iz stotina sati materijala snimljenog na probama za vrijeme priprema za koncerte koji su se trebali održati u Londonu. Većina materijala snimljena je u lipnju 2009. u STAPLES Centru u Los Angelesu i u The Forumu u Ingelwoodu. Snimke su rađene HD kamerom, a neki će dijelovi filma biti u 3D-u i pružit će gledateljima jedinstvenu retrospektivu Jacksnonove karijere upotpunjenu intervjuima s njegovim najbližim prijateljima i suradnicima.

John McClain, glazbeni producent i dugogodišnji prijatelj obitelji Jackson izjavio je kako je ovaj film 'poklon milijunima obožavatelja diljem svijeta koji su ga voljeli i kojima je kao zabavljač posvetio važan dio svog života.'

Komentari

Nema komentara.