Kako je počeo South Park - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Kako je počeo South Park

Kako je počeo South Park

Amerikanci konačno mogu vidjeti izvornu pilot-epizodu s kojom su započele avanture klinaca poganog jezika.

s.p. 14.08.2009 0 komentara

Kako je počeo South Park

Službena stranica South Parka će sljedećih mjesec dana emitirati originalnu pilot-epizodu 'South Parka', 'Cartman Gets an Anal Probe'. Riječ je o jedinoj epizodi koju su ručno animirali autori 'South Parka', Matt Stone i Trey Parker, a dulja je oko 2 minute od one verzije koja je premijerno puštena na Comedy Centralu u kolovozu 1997.


Izbačene/produljene scene 1. epizode 'South Parka' 'Cartman Gets An Anal Probe'.

Priča se bavi neurotičnim Cartmanom koji svojim frendovima ispriča san u kojem su ga oteli vanzemaljci, a dečki ga pokušavaju uvjeriti da se taj događaj stvarno dogodio. Prva epizoda puna je uobičajenog ponašenja southparkovaca - psovanja i međusobnog vrijeđanja, zbog čega su odmah počela zgražanja moralista, ali je serija odmah dobila i veliku gledanost.

Internetska epizoda sadrži ukupno 4 minute nikad viđenog materijala, a po želji će se moći vidjeti i s komentarom dvojice članova ekipe, Erica Stougha i Chrisa Briona. Epizoda se zajedno s reklama emitira na Internetu u Americi, a izgleda da se ne može učitati u Hrvatskoj. Što reći nego: 'Screw You, Guys!!!'

Komentari

Nema komentara.