Muppeti ostaju pristojni - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Muppeti ostaju pristojni

Muppeti ostaju pristojni

Novi film o Muppetima radi ekipa bliska Juddu Apatowu, ali bez brige – ne očekujte vulgarnosti, ta družba još zna na fin način zabaviti djecu i odrasle.

s.p. 03.04.2008 0 komentara

Muppeti ostaju pristojni

Znamo da se Muppetima bliže tridesete godine, no znači li to i da će – seksualno sazrijeti? To bi se dalo zaključiti po tome što će novi film o Muppetima napisati Jason Segel, scenarist sexy komedije 'Forgetting Sarah Marshall'. U toj hvaljenoj komediji Segel nastupa i kao glavni glumac, a film je poznat i po sceni u kojoj se Segel skine gol. Pošto je taj film s par lascivnih scena producirao Judd Apatow ('Superbad', 'Zalomilo se'), mnogi se pitaju da li će i Muppeti biti napravljeni - samo za odrasle. No, čini se da nema opasnosti, Segel ne namjerava kopirati 'South Park', već samo vratiti onaj doživljaj koji je imao gledajući Muppete u djetinjstvu.


'Forgetting Sarah Marshall', trailer za odrasle s (golim) Jasonom Segelom

Naime, Segel je od malena bio veliki fan Muppeta, koji su bile velike zvijezde osamdesetih. No, nakon prestanka snimanja serije baš se i nisu proslavili u raznim filmskim izdanjima ('Muppetova božićna priča','Muppeti osvajaju Manhattan'). Da bi Muppeti ponovno vratili staru slavu, sprema se novi film s Muppetima, a pokretač tog projekta je baš Jason Segel. 

Naime, kada je radio 'Sarah Marshall', Segel je snimao i scenu mjuzikla s lutkama u glavnoj ulozi, pa se obratio studiju Henson. Budući je riječ o kompaniji pokojnog Jima Hensona koji je i kreirao Muppete, Segel je upitao kada se sprema sljedeći film o Muppetima. Odgovor je bio da prava sada drži Walt Disney, pa je Jason Segel otišao šefovima Disneya s idejom o snimanju filma. Oni su mu se prvo slatko nasmijali, a kada su shvatili da Segal misli ozbiljno, dali su mu koscenarista (Nick Stoller) da razradi ideje. Priča filma bit će jednostavna – Muppeti pokušavaju spasiti kazalište koje zli likovi pokušavaju srušiti.


'The Muppet Show' - predstavljamo Životinju (Animal)

Kao veliki obožavatelj, Segel je pogledao sve filmove s Muppetima i vjeruje da zna zašto prijašnji filmovi nisu uspjeli. Po njemu, u filmovima nisu dovoljno shvatili Muppete koji su već bili dobro izgrađeni likovi, a Segel će se pokušati vratiti na koncept serije. To znači i povratak u izvornu scenografiju showa, umjesto putovanja Muppeta po New Yorku i ostatku svijeta, što se udomaćilo po muppetovskim filmovima.

Kao i u seriji i filmu, Muppeti moraju imati poznate zvijezdi koje gostuju kod njih, a Segel će ipak iskoristiti svoje poznanstvo s Apatowom i njegovom ekipom. Zato, očekujte Jonaha Hilla, Setha Rogena i ostatak 'velikih' komičara, koji će se svojim krupnim i dlakavim izgledom dobro uklopiti među zločeste likove Muppeta poput Životinje. Čim dovrši 'I Love You, Man', Segel se baca na ovaj projekt, a muppetoljupci željno iščekuju film koji će otkačenim lutkama vratiti staru slavu.

Komentari

Nema komentara.