Familiy Guy se vraća - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Familiy Guy se vraća

Familiy Guy se vraća

Oh oh, kako mi volimo animirane serije sa bolesnim humorom! Jedna od takvih je i 'Family Guy', koja će izaći na posebnom DVD izdanju.

28.07.2004 0 komentara

Familiy Guy se vraća

Za one koji nisu upoznati, radi se o animiranoj seriji čiji je autor Seth McFerlaine i koja se jedno vrijeme emitirala na TV postaji Fox. Stekla je brojne obožavatelje, ugravnom malo starije populacije, jer se ipak radi o seriji za odrasle, a onda je ukinuta, iz ne baš jasnih razloga. Moguće je da je njena kontroverznost i eksplicitnost za nekoga ipak bila previše, no očito su se glavonje opametile, tako da najesen kreću nove epizode, nakon dobre prodaje starih epizoda na DVD-u.

Ono što nas još više uveseljava je činenica da je najavljeno posebno DVD izdanje, duljine prosječnog filma, koje će uskoro izaći, a također se snima i glazbeni CD sa satiričnim pjesmama 'Family Guy Live in Las Vegas', za koji Seth McFarlaine kaže da zapravo nije snimljen u Las Vegasu, ali se nada da to nećemo primijetiti. Šaljivdžija jedan.

Obitelj 'Family Guya' čine redom Chris Griffin (sin), Peter Griffin (tata), Stewie Griffin (mlađi, superinteligentni sin sa britanskim naglaskom), Lois Griffin (mama, koju sinkronizira ona sajko mama iz 'Ludih sedamdestih', Meg Griffin (kćer teenagerka) i Brian, obiteljski pas koji, naravno, govori, a dane provodi čitajući i pijuckajući koktele.

Ako ste raspoloženi za malo neuobičajenog i poprilično bolesnog humora, svakako pogledajte stare epizode ove serije, nećete se razočarati.

www.fox.com/familyguy

Komentari

Nema komentara.