MTV i Gaga vole se 13 puta - Kratki
Home      Vijesti      Kratki      MTV i Gaga vole se 13 puta

MTV i Gaga vole se 13 puta

Lady GaGa će na ovogodišnjoj dodjeli MTV Video Music Awards biti apsolutna favoritkinja i rekorderka sa čak 13 nominacija.

z.m. 04.08.2010 0 komentara

MTV i Gaga vole se 13 puta

Lady GaGa u proteklih je godinu dana srušila brojne rekorde, među kojima je i nekoliko vlastitih, a njezino ime pronaći ćemo iza čak 13 samostalnih nominacija za ovogodišnje MTV video awards, i još 5 nominacija za suradnje s drugim glazbenicima, poput one s Beyonce na singlu 'Video Phone'.

U kategoriji Video godine sama je sebi najžešća konkurencija i to s videospotovima za 'Bad Romance' i 'Telephone', zatim u kategoriji Video ženskog izvođača nalaze se 'Bad Romance' i spomenuta suradnja s Beyonce na 'Video Phone'. Gaga ima nominacije i za Najbolji plesni video, Najbolju video suradnju i Najbolju režiju videa. Njezinih 13 nominacija porušile su sve dosadašnje rekorde koje je držao neki izvođač. Da bi GaGa svoje rekordne nominacije pretvorila i u rekordnu pobjedu morala bi osvojiti čak devet nagrada i time nadmašiti rekord koji drži Peter Gabriel za video 'Sledgehammer'.

Po broju nominacija za ovogodišnju dodjelu koja će se održati u Los Angelesu 12. rujna, iza Gage je povratnik na glazbenu scenu Eminem s osam nominacija. Po pet nominacija imaju Beyonce, B.o.B i Florence + The Machine, a po četiri Ke$ha i 30 Seconds to Mars.

Potpuni popis kategorija i nominiranih pogledajte na službenoj stranici MTV VMA.

Preuzeto s Muzika.hr.

Komentari

Nema komentara.