Borat je trebao voditi Oscara! - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Borat je trebao voditi Oscara!

Borat je trebao voditi Oscara!

Kakva bi to komedija bila! Da barem Akademija nije tako konzervativna...

s.p. 19.02.2010 0 komentara

Borat je trebao voditi Oscara!

Koproducenti Oscara imali su ideju kako 'razdrmati' dodjelu Oscara - ali nisu uspjeli progurati 'skandaloznog domaćina'! Adam Shankman i Bill Mechanic su se na ručku dosjetili da bi Sacha Baron Cohen bio idealni voditelj ceremonije Oscara. Ipak, kada su to spomenuli vođama Akademije filmske umjetnosti, koja organizira Oscara, odmah ih je dočekao negativan odgovor.

Kakva šteta! Svaka čast Alecu Baldwinu i Steveu Martinu, ali Cohen bi napravio pravi show! Jedino ne znamo bi li nastupao samo kao Cohen ili bi se pojavio i neki njegov alter ego.

Kao Ali G, voditelj bi sigurno pozdravio publiku na žargonu kojeg bi razumjeli samo mladi. Ako bi mikrofon dali Boratu, uslijedile bi mnoge političke nekorektne šale koje bi uvrijedile liberalne Amere, a Kazahstanci bi slali prosvjedne note zbog ismijavanja u elitnom terminu. A Bruno bi bio idealna persona za dočekivanje zvijezda na red carpetu, on bi im odmah pokazao kakva je muška moda u trendu.

Ipak, pošto su Oscari obiteljska svečanost, Cohen ne bi smio izvoditi ništa lascivno ni vulgarno - pa je pitanje koliko bi mu uopće dali da se razmaše. Stoga možemo samo nagađati bi li se Cohen odlučio na neki maštoviti ispad...

Komentari

Nema komentara.