Gorke su Zlatne Maline - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Gorke su Zlatne Maline

Gorke su Zlatne Maline

Koji loš tjedan za J.Lo i Afflecka! Prvo su prekinuli, a sad predvode u broju nominacija za Zlatne Maline!

26.01.2004 5 komentara

Gorke su Zlatne Maline

Maline posebno vole doći u ruke slavnih parova. Lani su dobitnici bili Madonna i njen suprug Guy Ritchie za debakl od filma "Swept Away". Ove godine najviše izgleda sa ukupno devet nominacija imaju Jennifer Lopez i Ben Affleck za "Gigli". O tom hororu od romantične komedije mogli bi svašta napisati, no na ovaj dvojac nam se zaista više ne da više trošiti riječi.

Na meti nominacija našao se još jedan slavni par - Ashton Kutcher i Demi Moore. Sva tri prošlogodišnja Kutcherova filma ("Just Married", "Cheaper by the Dozen" i "My Boss' Daughter") priskrbila su mu nominacije, a njegovoj "boljoj polovici" bilo je dovoljno samo jedno pojavljivanje u "Charlijevim anđelima".

Jubilarnu tridesetu nominaciju dobio je Sylvester Stallone i to za svoju ulogu opakog kriminalca u "Spy Kids 3-D: Game Over" . Dosad je osvojio osam nagrada, uključujući i onu za najgoreg glumca 20. stoljeća.

Miljenik i apsolutni pobjednik Sylvester Stallone

Ova nagradu utemeljio je 1980. godine John Wilson kao suprotnost famoznom Oscaru. Ona se dodjeljuje se za najbezveznija i najskandaloznija ostvarenja u svijetu filma. Pravo na glasovanje nema ekskluzivni žiri, glasati može svatko i to na službenoj stranici gdje možete naći i ostale nominirane ove godine te dobitnike svih prethodnih godina.

Nominacije i nagrade za Maline uvijek budu objavljene dan prije onih Oskarovskih. Sutra nas očekuje objava najvažnijih nominacija u svijetu filma, a nominirani za Maline se posve sigurno neće naći među njima.

Dodjela Zlatnih Malina održati će se 28. veljače, ali nemojte očekivati crveni tepih pun zvijezda koje se smješkaju, namještaju fotoreporterima i mašu obožavateljima. Dok neke od njih shvaćaju ovu nagradu kao dobru zezanciju na svoj račun, što ona i jest, mnogi od njih se nađu smrtno uvrijeđeni već i samom nominacijom.

Komentari
A: gianni 03.02.2009 Pogledaj profil

Jel jedino ja kužim da je ovo zaje***ija? Mislim, halo, to je Lebowski, ljudi, jel vi to ozbiljno mislite da je on ozbiljno "došao u posjed pisma" koje pljuje Ugarkovićku?

A: ubik 03.02.2009 Pogledaj profil

Filmski.net je oduvijek bio mjesto koje se rado posjeti, nemojte ga bespotrebno tonirati u žuto ovakvim tekstovima

A: gianni 03.02.2009 Pogledaj profil

moram priznati da i ja ponekad uz dinstanje luka imam grešne misli o Idi Prester... a Karakaš JE buljav i Jergović JE ko trol :)

A: perislav 03.02.2009 Pogledaj profil

znao sam da ima nešto neiskreno u njenom osmjehu i nastupu. način na koji govori i u isto vrijeme lagano kuhačom okreće dinstanu kapulu na tavi govori o toj psihopatologiji. još jedan slučaj kao siniša šmrk.

A: pluton 02.02.2009 Pogledaj profil

Nisam skužio smisao ovog teksta... :)