Transformacija Zlatnih malina - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Transformacija Zlatnih malina

Transformacija Zlatnih malina

Transformersi i komedije su najlošiji filmovi godine, a najgori glumci desetljeća su Eddie Murphy, Paris Hilton, Lindsay Lohan, Madonna...

s.p. 02.02.2010 0 komentara

Transformacija Zlatnih malina

Tradicionalno dan prije objave oscarovskih nominacija objavljene su nominacije za Razzies iliti Zlatne maline. Nominirani su akcijski hitovi 'Transformers: Osveta poraženih' i 'G.I.Joe: Kobrin uzlet', te komedije 'Zemlja izgubljenih', 'Stari frajeri' i 'All About Steve'. Iz 'All About Steve' stiže nam i nominacija za najgoru glumicu - evo još jedne prilike da Sandra Bullock osvoji glumačku nagradu! Velika konkurentica joj je Megan Fox, koja je nominirana i za 'Transformerse 2' i za 'Tijelo lijepe Jennifer'. Od ostalih glumica nominirane su Beyonce, Sarah Jessica Parker i Miley Cyrus, dok se za titulu najgorih glumaca bore Will Ferrell, Steve Martin, Eddie Murphy, John Travolta i 'sva trojica iz braće Jonas'.


'Transformers: Osveta poraženih' - najgori film godine?

Braća Jonas nominirana su kolektivno i u kategoriji 'najgori filmski par 2009.', a na toj listi se nalaze Shia LeBouf i Megan Fox/ili bilo koji Transformer, te Kristin Stewart i Robert Pattinson ili Taylor Lautner iz 'Sumrak sage: Mladi mjesec'. Obožavateljice će biti bijesne kada saznaju da je 'Mladi mjesec' nominiran i za najgoreg sporednog glumca (Pattinson), najgori nastavak i najgori scenarij, a zanimljivo je da prvi film iz serijala prošle godine uopće nije imao nominacije za Razzies.

Objavljene su i posebne nominacije za najgore filmove desetljeća: 'Bojno polje Zemlja', 'Freddy Got Fingered', 'Gigli', 'Znam tko me ubio' i 'Swept Away' s antitalentom Madonnom. Madonna je nominirana i za najgoru glumicu desetljeća, baš kao i starlete Paris Hilton i Lindsay Lohan, te pjevačice-glumice Mariah Carey i Jennifer Lopez. I najgori glumci desetljeća izabrani su po broju nominacija i nagrada proteklih godina, a to su: Ben Affleck, Mike Myers, Rob Schneider, John Travolta i Eddie Murphy koji je dosad imao 12 nominacija, a osvojio 3 Zlatne maline.

Pobjednici ove 'antinagrade' bit će objavljeni 6. ožujka, dan uoči dodjele Oscara, a sve nominacije možete pronaći na službenoj stranici Zlatnih malina.

Komentari

Nema komentara.