Tko će se najesti malina? - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Tko će se najesti malina?

Tko će se najesti malina?

Objavljene su nominacije za najpoznatiju Hollywoodsku ne-nagradu, za omražene Zlatne maline. Kome će prisjesti bobičasto voće? 

filmski.net 21.01.2008 0 komentara

Tko će se najesti malina?

Na najpoznatijoj holivudskoj listi filmskih neuspjeha najviše kotira triler Znam tko me ubio sa čak devet nominacija, a sa po osam slijede komedije Norbit i 'Chuck, sada možete poljubiti Larrya'.

Samo godinu dana nakon oscarovske nominacije za 'Komade iz snova' Eddie Murphy ima pet nominacija za Zlatne maline. Čime je to zaslužio? 'Norbitom', glupavom komedijom u kojoj igra nekoliko uloga što mu je omogućilo da istovremeno koknurira za najgoreg glavnog glumca, sporednog glumca, sporednu glumicu i najgori filmski par. Povrh svega toga ima i nominaciju za najgori scenarij. Osim njega za titulu najgoreg glumca natječu se još Nicolas Cage, Jim Carrey, Cuba Gooding Jr., i Adam Sandler

Kod žena je s tri nominacije najgore prošla Lindsay Lohan. 'Proslavio' ju je triler 'Znam tko me ubio' u kojem glumi jednojajčane blizanke, tako da se natječe za najgori filmski par i dva puta za najgoru glumicu. U ovoj drugoj kategoriji odmah uz bok su joj je Jessica Alba, Diane Keaton, Elisha Cuthbert i četvorka iz 'Šminkerica'. 

U prestižnoj kategoriji najgoreg filma za nagradu konkuriraju 'Znam tko me ubio', 'Norbit', 'Chuck, sada možete poljubiti Larrya', 'Šminkerice' i 'Daddy Day Camp', a ostale nominacije možete pogledati ovdje. Dobitnici će se po tradiciji saznati 23. veljače, dan prije Oscara, a dodjela će se održati bez obzira na štrajk scenarista.

Komentari

Nema komentara.