Veza s J.Lo uništila mi je karijeru!!! - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Veza s J.Lo uništila mi je karijeru!!!

Veza s J.Lo uništila mi je karijeru!!!

Ben Affleck očajan je zbog silazne putanje svoje karijere i svu krivnju svaljuje na  javnosti ekstremno eksponiranu vezu sa zaručnicom, latinom Lopez.

08.12.2003 0 komentara

Veza s J.Lo uništila mi je karijeru!!!

Saga se nastavlja!!! 'Veza s Jennifer Lopez uništila mi je karijeru,' očajan je Ben Affleck. 'Pažnja koja se posvećuje nama kao paru postala je veća od one koju izazivaju naše uloge u filmovima!' Ben sada već i plače.

Kako i ne bi!!! Lopez i Affleck već su mjesecima predmet sprdnje u svim svjetskim magazinima, bilo ozbiljnim dnevnicima ili najžešćim trač izdanjima. Zajednički filmski projekt Gigli proglašen je najgorim flopom godine, a neki su išli tako daleko da su ga stavili i na prvo mjesto filmskih katastrofa u zadnjih 10 godina. Sva nastojanja matične producentske kuće da film plasiraju na tržište i isplate sva ulaganja (nespominjanje glavnih glumaca, micanje glavnih glumaca s plakata, promjena imena filma...) urodila su još većim cirkusom.

Affleckov dugogodišnji prijatelj redatelj, producent i scenarist Kevin Smith s kojim je surađivao na nekoliko filmova (Dogma, Chasing Amy, Jay and Silent Strike Back) svojim novim filmskim uradkom Fletch odlučio je zaobići starog prijatelja, koji je već imao dogovoren aranžman, i ulogu prepustiti nekom drugom. Trenutni uži krug kandidata čine Will Smith, Adam Sandler i Jimmy Fallon. Da ne spominjemo koliko će muke imati s promocijom svog novog filma Jersey Girl u kojem također glumi duo grotesque.

Poznato je da loš image često donosi više pozitivnog publiciteta nego što je zasluga dobrog i čednog ponašanja, no fantastični duet Beniffer sve ih je premašio i zastranio u najdublje vode lošeg ukusa.

Komentari

Nema komentara.