Bennifer, ovaj put uspješno - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Bennifer, ovaj put uspješno

Bennifer, ovaj put uspješno

U kovanicu koju je Ben Affleck osvojio još za vremena J.Lo. od sada i službeno spada Jennifer Garner. Oženiše se na Bahamima, a čedo očekuju već na jesen.

m.n. 01.07.2005 0 komentara

Bennifer, ovaj put uspješno

Jedna je Jennifer naprosto morala postati gospođa Affleck, a sudbina je, eto, htjela da to bude ona s Garner u prezimenu. Nakon višemjesečnih šuškanja po medijima, glasnogovornici slavnog para jučer su i službeno potvrdili – ovaj je dvojac vjenčan i čeka svoju prvu bebicu (p.s. Benu je ovo prvi, a Garnerovoj drugi brak).

Par se navodno upoznao na snimanju filma 'Pearl Harbour' 2001. gdje su radili zajedno, da bi se im putevi opet ukrstili na filmu 'Daredevil' 2003. godine, baš u vrijeme kada su oboje prekidali svoje veze – ona bračnu, sa Scottom Foleyem, a on mučnu – s J.Lo.

Affleckovo iskustvo da medijska eksponiranost lako može prerasti u medijski linč, pridonijelo je skrivanju svih Affleck/Garner detalja i nekakvoj low profile racionali. Medijima osim potvrde vjenčanja ostaju samo mrvice, jer nikakvi detalji o obredu (osim da je bio u srijedu na popularnom Parot Cayu) nisu dati u javnost.

Neimenovani je izvor također objavio da i Ben i Jen (!) vjeruju da su pronašli životne partnere, unatoč relativno kratkoj vezi. Par se također vrlo rijetko zajedno pojavljuje u javnosti, a razne napise u novinama nikad ne komentiraju ili pak demantiraju.

Činjenica je da se jednoć talentiranom (barem se tako činilo) Benu teško može progledati kroz prste nakon duboke farse s Džej Lou (o brojnim propalim filmovima da i ne govorimo), dok nam Garnerica zbog svoje bezlične glume nit' smrdi nit' miriše. Sve će, kao i uvijek, pokazati vrijeme, a do onda – long live Bennifer II.!
Komentari

Nema komentara.