Tko snima Kanye Westa? - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Tko snima Kanye Westa?

Tko snima Kanye Westa?

Ponaša li se poznati reper previše bizarno? Nema veze, Spike Jonze voli otkačene stvari!

s.p. 21.10.2009 0 komentara

Tko snima Kanye Westa?

Spike Jonze je poznat po svojim kul spotovima, a sada ima još jednu zvijezdu u svom filmu - Kanye Westa. West se pojavljuje u 10-minutnom filmu 'We Were Once a Fairytale' koji je sada izišao u javnost, a zanimljiv je i po tome jer se opet pokazuje da život imitira umjetnost. U filmu koji je ovog ljeta imao premijeru na Los Angelesu Kanye glumi pijanu i napornu zvijezdu, a baš u takvoj ulozi Kanye se predstavio i u stvarnom životu.


'We Were Once a Fairytale', r: Spike Jonze.

Kanye West je nedavno pijan upropastio dodjelu nagrade MTV-a mladoj Taylor Swift, pa je postao predmet sprdnje cijele nacije. Čak ga je i fini predsjednik Obama u neformalnom kontekstu nazvao 'jackassom'('budalašem'), što znači da je Kanye stvarno pretjerao u svojim ispadima. Kao i ostale tipične zvijezde, i on je imao problema s verbalnim incidentima i tučnjave s paparazzima, no kada je upropastio svečanu dodjelu mladoj pjevačici - e, to je bilo previše!

Ipak, možda ovaj filmić uvjeri javnost da oprosti zločestoj zvijezdi jer se pokazuje da Kanyea proganjaju unutarnji demoni - i to doslovce. Prepričavati filma Spikea Jonzea nije baš pametna stvar pa vam predlažemo da pogledate taj film i uvjerite se kako Jonze još uvijek zna snimati čudne, zanimljive i dirljive filmove. A podsjećamo i da su za njegov dječji film 'Where the Wild Things Are' rekli da ga neće gledati djeca, no film je ipak zasjeo na 1. mjesto američke top-liste. Ukratko - Jonze je ispao pravi čovjek za 'biografiju' Kanye Westa!

Komentari

Nema komentara.