Ljupko i nakazno, divlje i komplicirano - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Ljupko i nakazno, divlje i komplicirano

Ljupko i nakazno, divlje i komplicirano

Ljupke su kosti, nakaze su u cirkusu (i Salma Hayek s njima), divlje stvari su posvuda, a komplicirana je, naravno, ljubav.

s.p. 07.08.2009 0 komentara

Ljupko i nakazno, divlje i komplicirano

Evo trailera za 'The Lovely Bones', pardon - teasera za pravi trailer koji tek treba izaći. U svakom slučaju, tu su prve snimke filma kojeg već dugo čekamo i kojem već predviđaju nominacije za Oscara. Redatelj je Peter Jackson koji je angažirao veliku glumačku ekipu u kojoj su Susan Sarandon, Mark Wahlberg, Rachel Weisz i Stanley Tucci. Film rađen prema romanu Alice Sebold bavi se djevojčicm koja je ubijena i s Neba prati kako njezina obitelj tuguje i pokušava naći ubojicu.


Trailer za 'Lovely Bones'.

Nakon 'Sumraka', vampiri su stvarno u modi. 'Cirque du Freak: The Vampire's Assistant' je rađen prema serijalu knjiga Darrena Shana, a glavni junak je tinejdžer koji slučajno uništi primirje između dvije zaraćene vampirske frakcije, a zatim i sam pristupa jednom vampirskom klanu. Da je riječ o neobičnom filmu s otkačenom likovima potvrđuje i to što šefa vampira glumi John C. Reilly, a Salma Hayek je u ulozi - bradate žene!


Trailer za 'Cirque du Freak: The Vampire's Assistant'.

Već smo vidjeli teaser za 'Where The Wild Things Are', a sada je konačno izišao i cijeli trailer. Mnogi su gunđali što je Spike Jonze uopće dobio šansu da režira dječji film i tvrdili da će on samo uplašiti klince, no ovi isječci djeluju baš kul. Umjesto CGI-a imamo obične životinjske kostime, a glasove daju Lauren Ambrose, Sam Longley, Catherine O'Hara, Paul Dano i James Gandolfini.


Trailer za 'Where The Wild Things Are'.

Evo i nečeg što nije tako komplicirano, iako naslov govori suprotno. 'It's Complicated' je romantična komedija Nancy Meyers ('Praznik') koja se specijalizirala za romantične komedije za zreliju publiku. Priča je već viđena sto puta i bavi se ljubavnim trokutom, no bitan je casting: Meryl Streep, Steve Martin i Alec Baldwin. Eto, i kada tražiš prave glumce ne trebaš komplicirati - samo uzmi najbolje!


Trailer za 'It's Complicated'.

Komentari

Nema komentara.