Život je nešto više... - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Život je nešto više...

Život je nešto više...

Kada se udruže autori 'Madame Tutli-Putli' i Spike Jonze - onda možete očekivati novi neobični film!

s.p. 17.02.2010 0 komentara

Život je nešto više...

Spike Jonze ima specijalni kratki film koji će se naći među dodacima Blu-ray izdanja njegovog otkačenog dječjeg filma 'Where the Wild Things Are'. Riječ je o filmu nazvanom 'Higglety Pigglety Pop! ili There Must Be More to Life' kojeg su režirali autori proslavljenog i nagrađivanog crtića 'Madame Tutli-Putli' Chris Lavis i Maciek Szczerbowsk.

Baš kao i 'Where the Wild Things Are', i 'Higglety Pigglety Pop!' je igrano-animirani film koji za predložak ima knjigu Mauricea Sendaka, a producent je Spike Jonze. Junacima glasove posuđuju ugledni glumci: Meryl Streep i Forest Whitaker.

Glavna junakinja filma je Jennie koja je 'jednom imala sve', ali je odlučila napustiti dom, spakirati svoje stvari i otići na 'nadrealno, napeto i dirljivo putovanje' na kojem želi ostavri svoj san i postati zvijezda. Blu-ray s 'Where the Wild Things Are' i kratkim 'Higglety Pigglety Pop!' izlazi na tržište 2. ožujka, krajem veljače održat će se posebna premijera 'Popa!' na Međunarodnom festivalu dječjeg filma u Montrealu, a projekciji će prisustvovati redatelji i lutkari. A mi još čekamo na 'Where the Wild Things Are' u kinima...

Komentari

Nema komentara.