Tajna veza Cameron-Manson - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Tajna veza Cameron-Manson

Tajna veza Cameron-Manson

Nakon što je kopao po Isusovu grobu, James Cameron udružio je snage sa veleposlanikom samog Sotone. Manson, Evan Rachel Wood, seks i krv u potocima.

n.k. 30.04.2007 0 komentara

Tajna veza Cameron-Manson

Ako ste slučajno zaboravili, James Cameron, zadnji nam je put uletio na naslovnicu viješću da producira dokumentarac 'The Lost Tomb of Jesus', a u kojem se tvrdi da u 10 ljesova iskopnih 1980 u jeruzalemskom predgrađu Talpiyot, počivaju ni manje ni više nego Isus Krist i članovi njegove obitelji.

Film je u međuvremenu prikazan i na jednoj od domaćih televizija, bura u čaši vode se slegla i već smo pomislili da se Cameron potpuno posvetio proizvodnji svoga 'Avatara'. Ali ne. Danas nam stiže vijest da je tehnologiju koju je razvio samo za potrebe tog svog novog super-mega-extra block-bustera Cameron posudio – Marilynu Mansonu.

Manson je, kaže, istom snimio i sam režirao spot za prvi single sa novog albuma 'Eat Me, Drink Me’, a koji se odaziva na ime 'Heart-Shaped Glasses'. Dotični, moguće, nikad nećemo vidjeti u cjelosti, jer je, opet kaže Manson, pornografskog sadržaja. Video se, pogađate, sastoji od seksa Mansona s mlađahnom Evan Rachel Wood, a zbog koje ga je nogirala supruga Dita von Tease. A da slučajno netko ne bi pomislio da je  'otupio' svoju provokatorsku oštricu, Manson je seksu s po američkim zakonima još uvijek maloljetnom Wood, dodao je i potoke krvi... kad je bal...

Djelovi iz nepoćudnog videa ipak su, čudna li čuda, iscurili on line, a prije nego vam ih serviramo znajte da je poznavajući Mansonov lik i djelo lako moguće da je sve navedeno pozamašan publicity stunt.


'Heart-Shaped Glasses'

Blogeri pak šuškaju kako Manson i Cameron zapravo pripremaju veeeeeeeeeliki zajednički projekt, a  tračevima je doprinjela i činjenica da je snimanje novog Mansonova filma 'Phantasmagoria - The Visions of Lewis Carroll', u kojem uz njega samog igra i opet - Evan Rachel Wood, pomaknuto za jesen.

Živi bili, pa... 

 

 

Komentari

Nema komentara.