Ridley Scott, braća od Farga i Marilyn Manson - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Ridley Scott, braća od Farga i Marilyn Manson

Ridley Scott, braća od Farga i Marilyn Manson

Grupica iz naslova ide punom parom naprijed. Braća u Meksiko i Texas, Sir Ridley će i do Maroka, a Mansonu se omilila Europa.

p.h. 01.02.2006 0 komentara

Ridley Scott, braća od Farga i Marilyn Manson

''Penetration'', špijunski triler (a ne pornić, vi zlomislitelji!), uskoro će se početi snimati, a redateljevanje je povjereno starom i prokušanom sir Ridleyu Scottu čijih se uradaka od kojih su neki ''Thelma i Louise'' (1991), ''Blade Runner'' (1982), ''Alien'' (1979) s nostalgijom sjećamo. Radnja filma se vrti oko američkog obavještajnog agenta u lovu na operativca sa Srednjeg Istoka. Warner Bros je otkupio prava na istoimenu knjigu Davida Ignatiusa, kolumnista Washington Posta. Scott, kome posla izgleda nikad dosta, pristao je režirati još jedan film radnog naziva ''The Invisible World'' o otmici novinarke u Iraku. Set se priprema za 2007, a snimat će se u Maroku.

Složna braća Joel i Ethan Coen, čijim smo se umijećima divili u ''Fargu'' , ''Big Lebowskom'' i mnogim drugima, režirat će adaptaciju krvavog noir trilera Cormaca McCarthya ''No Country for Old Men''. Film prati Llewelyna Mossa koji loveći oko Rio Grandea nailazi na nešto što nalikuje na propalu dilersku transakciju – hrpa heroina, 2 milijuna $ i nekoliko mrtvih tijela. Kad još dvojicu ''lokalnih'' pronađu mrtve, Moss i njegova žena zatraže zaštitu šerifa. Snimat će se, kako doznajemo, u Texasu i Novom Meksiku.

Strah i trepet svakog pristojnog katolika, Merlinče Mansonče izgleda, povrh Sotone ima i drugih idola. Ovih dana saznajemo da se namjerio okušati kao redatelj te priprema svoj prvi dugometražni film ''Phantasmagoria - The Visions of Lewis Carroll'' o slavnom devetnaestostoljetnom piscu i matematičaru, autoru ''Alise u zemlji čudesa''. Inače, Manson se i prije dosta muvao oko filmova radeći glazbu (''Lost Highway'' u kojem je i glumio porno zvijezdu, ''Matrix'', ''Dracula 2000'' i mnoge druge), režirajući ''Doppelhertz'' iz 2003. te ''Guns, God and Government World Tour'' 2002. Manson će glumiti Carrolla, a osim što je s Anthonyem Silvom napisao scenarij, složit će i muziku koja bi tebala povezati život pisca s njegovom pjesmom ''Phantasmagoria''.

Komentari

Nema komentara.