Dita Von Teese nogirala Marilyna Mansona - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Dita Von Teese nogirala Marilyna Mansona

Dita Von Teese nogirala Marilyna Mansona

Dok se Dita kupala u čaši, odsutni Marilyn je virio u njeno dno. Nakon osam godina veze i braka posvećenog rukom maga Jodorowskog, Diti je dosta.

p.h. 05.01.2007 0 komentara

Dita Von Teese nogirala Marilyna Mansona

Što se holivudskih romansi tiče, početak 2007. je dosta loš. Nakon nevolja s Nicole i Keithom, prekinuli su Kate Hudson i Owen Wilson, ljubavno gnijezdo koje su svili Cameron Diaz i Justin Timberlake odnedavno zjapi prazno, a sad je i Dita Von Teese, burleskna umjetnica, šampanj dama, novopečena zastupnica MAC ruža za usne za američko tržište iz bračne ložnice izbacila sirotog Marilyna Mansona.

Nakon sedam godina furanja i godine dana braka koji je posvećen rukom underground maga Alejandra Jodorowskog u prosincu 2005. u prastarom dvorcu u Tipperayu, Irska, pukao je nerazmrsivi čvor koji je vezao slavni gotski dvojac.

Gospodinu Brianu Warneru koji je svijetu poznatiji pod imenom Marilyn danas (05.01.)će u losanđeleskom glazbenom studiju biti uručen brakorazvodni papir u kojem Dita kao razlog puknuća navodi nepremostive razlike. Ekspertni tim 'mansonologa' tvrdi kako je Dita odluku donijela još za Božić, no kako je Manson koji komunicira na frekvenciji kozmičke pliskavice – bio psihički nedostupan te nije ni primijetio kako je supruga iselila iz kuće.

Isti tračerski tim sastavljen od grupice ponajboljih prijatelja para tvrdi kako je 'Sotona wannabe' u posljednjih godinu dana mnogo virio na dno čaše, te kako je s njim bilo gotovo nemoguće komunicirati. Dita je navodno napravila sve što je mogla, ali onda joj je prekipjelo.

Ne zna se tko će dobiti skrbništvo nad njihove dvije mačke - Lily i Aleisterom i psima Gretom i Evom.

Komentari

Nema komentara.