Zovu vas 15. Dani hrvatskoga filma!!! - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Zovu vas 15. Dani hrvatskoga filma!!!

Zovu vas 15. Dani hrvatskoga filma!!!

Dragi naši filmski radnici!!! Vrijeme je polaganja računa!!! Domaća vas smotra zove - prijavite svoje radove!!!

filmski.net 09.02.2006 0 komentara

Zovu vas 15. Dani hrvatskoga filma!!!

Ništa nego nesretni Dani hrvatskoga filma s kojima se svi vole šaliti, tražiti im smisao, prenamjeniti ih, preustrojiti, ukinuti, premjestiti iz Zagreba, smaknuti s lica Zemlje….., pozivaju
!!!!hrvatske filmske producente i autore da prijave svoja djela za sudjelovanje na 15. DHF-u koji će se održati u Zagrebu od 25. do 29. travnja 2006.!!!

Prijave mogu podnijeti producenti ili autori  kratkometražnih (do 30 minuta) i srednjemetražnih igranih filmova (do 70 minuta ) te dokumentarnih, animiranih, eksperimentalnih i namjenskih filmova (bez ograničenja trajanja) kao i glazbenih spotova, proizvedenih unazad godinu dana, snimljenih u svim profesionalnim filmskim, elektronskim  i digitalnim formatima.

Prijaviti se mogu i filmovi  proizvedeni u inozemstvu, ako su im autori hrvatski državljani. O uvrštavanju filmova u natjecateljski raspored odlučuju selektori za pojedine kategorije.

Prijavnicu možete pronaći na adresi www.sczg.hr, potom
*popuniti i poslati mejlom na adrese davor.sismanovic@sczg.hr, mladen.martic@sczg.hr ili
*isprintati, popuniti i pješke je dopratiti do zagrebačke Savske ceste 25, u MM Centar
*isprintati, popuniti i poslati poštom na adresu SC (za Dane hrvatskoga filma), Savska 25, 10000 Zagreb.

Prijave se primaju od 13. veljače do 10. ožujka svakoga radnog dana, od 10 do 15 sati, u MM CENTRU SC-a, Savska 25, Zagreb.

Uz uredno ispunjenu prijavnicu, podnositelji su dužni dostaviti i vhs ili dvd kopiju filma (svaki prijavljeni film na posebnom nosaču) za potrebe selekcije te najmanje dvije kvalitetne fotografije (može i u elektronskom formatu) iz filma za potrebe kataloga i press službe.

Komentari

Nema komentara.