RAF vas zove! - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      RAF vas zove!

RAF vas zove!

Revija poziva sve nadobudne filmaše sa statusom amatera da izazovu sudbinu i pošalju svoja remek djela na upravo otvoreni natječaj. Prenosimo integralni poziv.

filmski.net 14.12.2004 2 komentara

RAF vas zove!

Ukoliko se odazovete na ovaj natječaj i prijavite dovoljnih JEDAN film iz recentne 2004/05 godine, a isti nije duži od 20 minuta i napravljen je sa što manje para, mnoštvo sretne omladine, veseljaka i metroseksualaca, pogledat će ga u jednoj od 5 službenih večeri na gotovo polujubilarnoj - četvrtoj REVIJI AMATERSKOG FILMA – RAF! od 20.03. do 26.03. 2005.

Ukoliko je više autor(ic)a udružilo snage, shvatit ćemo da baš morate poslati i dva filma i to da na markici iz pošte ne piše datum kasniji od 15.1.2005. To vrijedi za SVE!

Molit ćemo vas lijepo da ne šaljete niti jedan derivat CD-a jer mi ne znamo šta bi s tim.. i preskaču. Nek' to bude neki pristojni format kao što je MiniDV (najbolje), Beta ili ako baš morate VHS ili DVD. Filmove ne vraćamo osim ako nam to ne naznačite i platite pivu.

Adresa jest bila i ostat će:

POSTPESIMISTI
c/o REVIJA AMATERSKOG FILMA
POSTE RESTANTE
10000 ZAGREB
HRVATSKA

Na web stranici imate prijavnicu, na e-mail pitate pitanja, na telefon zovete, a u Ministarstvu korupcije uplaćujete prijave...

Ekipa iz Zagreba svoje filmove može ostaviti u književnom klubu Booksa (Martićeva 14d), našim dragim partnerima.

www.revijaamaterskogfilma.hr
raf@revijaamaterskogfilma.hr

Komentari
Rena 30.03.2024

It's Time To Forget Best Onlyfans Pornstar:
10 Reasons Why You No Longer Need It best onlyfans pornstar

Karina 20.03.2024

3 Ways In Which The Starporn Will Influence Your Life starporn