Vjenčajte se poput Edwarda i Belle! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Vjenčajte se poput Edwarda i Belle!

Vjenčajte se poput Edwarda i Belle!

Ako želite imati zaruke ili vjenčanje u stilu junaka 'Sumraka', treba vam i njihov pravi prsten. Nema problema - Stephenie Meyer pripremila je i to!

s.p. 29.04.2010 0 komentara

Vjenčajte se poput Edwarda i Belle!

Imamo dosta dobrih vijesti za ljubitelje 'Sumrak sage'! Kao prvo, odabran je redatelj sljedećeg nastavka, 'Praskozorja' kojeg će režirati Bill Condon poznat po filmovima kao što su 'Komadi iz snova' i 'Bogovi i čudovišta'. A osim što se približava snimanje ekranizacije zadnje knjige serijala o 'Sumraku', Stephenie Meyer nudi pravi poklon za one koji žele oponašati Bellu i Edwarda!


Trailer za 'Sumrak sagu: Pomrčinu' - snimite prsten!

Baš pred premijeru 'Sumrak sage: Pomrčine', Meyer predstavlja prsten koji je replika zaručničkog prstene Belle Swan! U suradnji s Infinite Jewelry Company Meyer je kodizajnirala prsten kojeg je opisala u vlastitoj knjizi, a pažljivi gledatelji mogli su ga vidjeti i u traileru 'Pomrčine'. Prsten se nudi u 3 verzije: najluksuznija je onaj 'originalni' prsten s pravim dijamantima, koji košta 1979$, postoji srednja verzija od 479$, te onaj 'sirotinjski', za samo 35 dolara!

Na stranici draguljarnice nude se i ostali predmeti vezani uz 'Sumrak' kao što su satovi i ogrlice, ali svi znamo da se nijedan predmet ne može mjeriti s zaručničkim prstenom, osobito onim koji se stavlja na pravom vjenčanju! Očito će ovaj prsten biti glavni test koji će pokazati tko je najveća obožavateljica 'Sumraka' među gledateljicama!

Komentari

Nema komentara.