Oženio se Robert Redford - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Oženio se Robert Redford

Oženio se Robert Redford

Plavokosi oskarovac u 72. godini oženio mlađu curu i pružio primjer ostalima - nikada nije kasno za brak!

s.p. 16.07.2009 0 komentara

Oženio se Robert Redford

Vrijeme je da stare cure prestanu vrebati Roberta Redforda - poznati glumac je sada oženjen muškarac! Redford će za mjesec dana navršiti 73 godina, ali još nije prestar za ljubav, pa je rekao sudbonosno 'da' svojoj dugogodišnjoj djevojci Sibylle Szaggars. Umjetnica Sibylle je dvadeset godina mlađa od Redforda, a zajedno su već više od deset godina.

Vjenčanje je održano u njezinom rodnom gradu Hamburgu, a prisustvovalo je oko 30 prijatelja i članova rodbine. Još nisu procurile fotke s vjenčanja, no kažu da je mladenka nosila haljinu boje šampanjca, a Redford je bio u elegantnom bijelom odijelu. Redfordu je ovo drugi brak, s Lolom Van Wagenen bio je oženjen 27 godina i imao četvero djece, ali se 1985. razveo.

Ova Redfordova odluka možda posluži kao inspiracija ostalim glumcima u vezi. Već smo objavili da Matthew McConaughey iščekuje drugo dijete od svoje nevjenčane partnerice Camile Alves, a sada se pročulo da bi i oni mogli pred oltar, i to prije rođenja njihovog drugog sina. Sretno i jednima i drugima!

Komentari

Nema komentara.