Vrijeme beba - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Vrijeme beba

Vrijeme beba

Sarah Jessica Parker dobila, a Daria Lorenci rodila blizanke. Matthew McConaughey  čeka bebu br. 2, a prof. Dumbledore iskemijao bebu br. 3. 

s.p. 24.06.2009 0 komentara

Vrijeme beba

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick konačno su dobili svoje bebe! Par je prije bezuspješno pokušavao začeti drugo dijete, a sada im je pomogla zamjenska majka koja je rodila dvije blizanke. Curice se zovu Marion Loretta Elwell Broderick i Tabitha Hodge Broderick osjećaju se dobro, pa cura iz New Yorka može proslaviti.

Još veće 'čudo' od zamjenske mame je kada tata postane 68-godišnjak, kao što se to dogodilo glumcu Michaelu Gambonu. Čarobnjak Dumbledore iz Harryja Pottera 
je treći put postao otac, te mu je njegova ljubavnica, scenografkinja Phillipa Hart, u londonskoj bolnici rodila sina Williama. Sir Michaelu je ovo drugo dijete s Phillipom, a treće dijete odavno ima sa zakonitom suprugom Anne koja prihvaća njegovu neobičnu vezu s ljubavnicom.

Matthew McConaughey sa sinom Levijem

39-godišnji Matthew McConaughey još treba raditi da bi došao do trećeg djeteta, no dosta brzo iščekuje drugu bebu sa svojom curom Camillom Alves. Prošlog srpnja rodio im se sin Levi, a to rođenje pamti se po najavi McConaugheya da će zakopati posteljicu bebe u voćnjak da bi zemlja bila plodnija. U svakom slučaju - njegova ženica je zaista plodna.

A sretne vijesti dolaze i od hrvatskih glumaca. Glumica Daria Lorenci je prošlog tjedna rodila blizance, i to mjesec dana prije termina. Zanimljivo je da su liječnici najavljivali rođenje djevojčice i dječaka, no rodila su se dva dečkića pa će Daria i njen suprug morati smišljati nova imena.

Komentari

Nema komentara.