Stari šarmeri u akciji - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Stari šarmeri u akciji

Stari šarmeri u akciji

Robert Redford otvara Sundance pa se baca na snimanje angažirane ratne drame, a Pierce Brosnan na polici ima čak tri nova projekta!

filmski.net 18.01.2007 0 komentara

Stari šarmeri u akciji

Poznato angažirani i politički osvješteni Robert Redford odjurit će s ovogodišnje Sundance fešte ravno u – Afganistan. Tamo je naime smješten dio radnje njegova novog filma, a koji će kako smo već navikli, i režirati i u njemu igrati. Znakovito naslovljen - 'Lions For Lambs' bit će ratna drama, tei će, kako je to u posljednje vrijeme moderno, osim afganistanske imati i još dvije paralelne radnje smještene na dva kraja svijeta. Detalji priče još nisu poznati, pa je sve što smo uspjeli iskopati da su u podjeli zasad Michael Pena (World Trade Center) u ulozi ranjenog američkog vojnika, Tom Cruise kao američki kongresmen (za pretpostaviti je republikanskog usmjerenja), Meryl Streep kao novinarka i sam Redford kao profesor-idealist koji pokušava inspirirati vlastite studente.

Još zaposleniji je drugi veliki holivudski šarmer - Pierce Brosnan. Akcijski triler 'Seraphim Falls' smješten u doba američkog građanskog rata, a u kojem u režiji Davida Von Anckena igra s Liamom Neesonom kreće u američka kina 26. siječnja. A dok se za distribuciju priprema  Dok se u kina sprema triler 'Butterfly on a Wheel' u kojem igra s Mariom Bello i Gerardom Butlerom, te dok se na lagnoj vatri kuha nastavak Thomasa Crowna, 'The Topkapi Affair', bivši je Bond već potpisao novi angažman. The Big Biazarro bit će ekranizacija istoimenog, ali malo poznatog romana Leonarda Wisea iz 1987., o kartaškom veteranu koji uz ljubavne i kockarske podvige još stigne i podučavati tvrdoglavog mlađahnog pulena. Projekt bi trebao spojiti ugodno s korisnim jer nastaje u koprodukciji Brosnanova Irish DreamTime s Maloof Motion Pictures., čiji vlasnici posjeduju i čuveni Palms Hotel & Casino u Las Vegasu, a u kockarskom duhu za redatelja je regrutiran Vondie Curtis Hall, nekoć glumac potom redatelj koji je zadnji film potpisao prije šest godina.

Komentari

Nema komentara.