Jolie opet bolja od Aniston - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Jolie opet bolja od Aniston

Jolie opet bolja od Aniston

Angelina je prva na Forbesovoj listi najbogatijih glumica, a za vrat joj opet puše Jennifer Aniston.

s.p. 03.07.2009 0 komentara

Jolie opet bolja od Aniston

Ne samo što je najmoćnija, Angelina Jolie je i najbogatija glumica Hollywooda! Opet je 1. na listi Forbesa, i to kao najviše plaćena glumica u proteklih godinu dana. Već smo objavili da je proglašena najutjecajnijom glumicom u protekloj sezoni, a među prvih 10 najutjecajnih našla se samo još jedna glumica, Jennifer Anistor na 8. mjestu.

Stara konkurentica je i na ovom popisu odmah iza nje, dijeli ih samo par milijuna. Angie je zaradila 27 milijuna, za što je zaslužan veliki uspjeh filma 'Tražen', a dobila je i predujam za nastup u 'Saltu'.  Aniston je zaradila 25 milijuna dolara od honorara za komedije 'Marley i ja' i 'The Baster', a dobiva novac i od raznih reklama i tantijema za reprize 'Prijatelja'.

Meryl Streep nije samo art glumica s bezbroj nominacija za Oscara, nego je ušla i na listu profitabilnih glumica. Njezin mjuzikl 'Mamma Mia' zaradio je 600 milijuna u svjetskim kinima, pa je Streep osvojila brončano, 3. mjesto sa zaradom od 24 milijuna. I Sarah Jessica Parker se može pohvaliti profitabilnim filmom, 'Seks i grad' donio joj je 23 milijuna i četvrto mjesto, a peta je Cameron Diaz s okruglih 20 milijuna zelembaća.

Nekim glumicama komercijalni filmovi i nisu toliko bitni, oskarovka Kate Winslet s art dramama poput 'Žene kojoj sam čitao' skuplja nominacije i nagrade, no njezinih 2 milijuna dolara zarade nije samo od filmova, nego i od raznih reklamnih kampanja poput one za Lancome. U svakom slučaju, glumice se još uvijek trebaju boriti za ravnopravne zarade. Deset najplaćenija glumica ukupno zarade 183 milijuna, a 10 najbogatijih američkih glumaca imaju zaradu od - 393 milijuna dolara!

Komentari

Nema komentara.