Angelina Jolie najjača na svijetu! - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Angelina Jolie najjača na svijetu!

Angelina Jolie najjača na svijetu!

Angelina je najutjecajnija žena show-businessa, a Oprah i Madonna joj pušu za tanašni vrat. 

s.p. 04.06.2009 0 komentara

Angelina Jolie najjača na svijetu!

Oni koji su gledali 'Tomb Raidera' već znaju: Angelina Jolie pobjeđuje i muškarce i žene! Forbes ju je upravo stavio na prvo mjesto najutjecajnijih u show-businessu. Jolie je prošle godine zaradila 27 milijuna dolara, no za titulu 'kraljice zabave' bitnija je njezina veza s Bradom, brojna obitelj i razne humanitarne akcije.

S prvog na drugo mjesto je pala Oprah, koja je uvijek na vrhu liste kada je riječ o zaradi. Prošle godine je zaradila čak deset puta više para nego Angelina, veeelikih 275 milijuna dolara, a njezin talk show je još uvijek među najgledanijim televizijskim emisijama. Treća je 'kraljica popa' Madonna koja je 2008. poharala svijet s turnejom 'Hard Candy', a i njezin razvod od Guya Ritchieja punio je tabloide širom svijeta.

Četvrti i peti su Beyonce i Tiger Woods, šesta je rock-legenda Bruce Springsteen, a sedmi je konačno jedan filmski redatelj, Steven Spielberg. Deveti je Brad Pitt, tako da vam je jasno koji je najutjecajniji bračni par, no njega je prešišala Jennifer Aniston na osmom mjestu - dokaz da ljubavni trokuti uvjek dobro dođu kada trebaš pažnju javnosti. Deseti je košarkaš Kobe Bryant.

Novost je da se top-listi po prvi puta među top 100 slavnih našao i jedan aktualni predsjednik, Barack Obama koji je došao na 49. mjesto kao autor popularne knjige i pravi superstar.

Od filmskih zvijezda na listi 100 najutjecajnijih su se ove godine našli i Alec Baldwin (91.) i Meryl Streep (64.), a s liste su ispali Jennifer Lopez i Johnny Depp. Što reći gubitnicima nego: 'Želimo vam Više para i skandala sljedeće godine!'

Komentari

Nema komentara.