Tacos bake Severine - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Tacos bake Severine

Tacos bake Severine

Nije Oliver Mlakar jedini koji zna male tajne velikih majstora kuhinje. Naučite spremati tacos Rodrigeuezove bake Severine.

filmski.net 11.06.2007 0 komentara

Tacos bake Severine

Peterostruki otac, hiperproduktivni redatelj, snimatelj, montažer, skladatelj i producent, Robert Rodriguez u slobodno (?!) je vrijeme i strastveni – kuhar. I ne samo to, odlučan je da i vas pouči tajnama pripremanja čudesa meksičke kuhinje, a kao dodatnu motivaciju na svom kuharskom tečaju koristi i vlastite filmove. Tako je nastao serijal '10-minute Cooking School', a čiji se nastavci kao skriveni dodaci nalaze na pojedinim DVD-izdanjima Rodriguezovih filmova, te naravno na – Jubitou.

Dosad su identificirane tek dvije epizode: Sin City Breakfeast iliti Doručak u Gradu Grijeha, a koji je zapravo ujedno i večera i sastoji se od domaćih tacosa po receptu Rodriguezove bake - Severine.

Drugo je jelo Puerco Pibil, sporo pečena piletina za koju je agent Sands (Johnny Depp) u Once Upon a Time in Mexico spreman i – ubiti.

Ubrzani Rodriguezov tečaj još vam poručuje da odaberete dva-tri jela i kuhate ih jednom tjedno dok rezultat ne dovedete do savršenstva, jer ćete jesti morati ostatak života pa je onda bolje da jedete dobro.

A ako vas ni to nije uvjerilo da se primate kuhače, ima Rodriguez i završnu poruku, kojoj ne treba komentara:

‘Not knowing how to cook is like not knowing how to fuck’.

Komentari

Nema komentara.