Clive, muško od hipnoze - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Clive, muško od hipnoze

Clive, muško od hipnoze

Nakon spašavanja čovječanstva red je došao i na ten. Doviđenja bore. Dobar dan hipnozi. Gledajte ga u oči i slijedite njegov primjer. Jer on to zaslužuje.

p.h. 10.01.2007 0 komentara

Clive, muško od hipnoze

Odlučeno je, nova zvijezda Lancomeove kampanje za parfem i kremu protiv starenja iz linije Hypnose Homme fragrance je britanski komad, ponos Coventrya i nesuđeni Bond Clive Owen.

Ako ste već otprije hipnotizirani njegovim likom i djelom, znajte da će u 2007., vaš omiljeni junak, oskarovski kandidat za 'Closer', Spike Leejev 'Insider' i naslovna junačina Cuaronovog 'Children Of Men' odisati notama kardamona i mente, sastojcima koji čine finalnu notu Hipnotičkog Muškarca.

Iako je već pokazao s kolikom lakoćom odbija primamljive ponude velikodušno ustupivši ulogu Jamesa Bonda sunarodnjaku Danielu Craigu, Owen ponudu L'Orealove prestižne kozmetičke franšize nije mogao odbiti.

Odile Roujol, glavna menadžerica Lancome Internationala smatra da je Owen talentiran, inteligentan i lijep muškarac, a niz kampanja koje će krasiti njegov lik kreće u proljeće. Owen kojem je 41 godina u punom je cvatu, smatra Odile, dok su sirotu Umu Thurman skinuli s plakata još 2003., i proslijedili Vuittonu jer im je bila prestara u 36-oj.

Komentari

Nema komentara.