Pucačina u ogledalu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Pucačina u ogledalu

Pucačina u ogledalu

Zvjezdana ponuda glasi - Clive Owen, Ben Stiller, Owen Wilson i Angelina Jolie. Dok će Clive Owen puniti svoje pištolje, ostali se bacaju na frat pack.

m.n. 14.06.2005 0 komentara

Pucačina u ogledalu

Budući da je već u filmu 'Closer' Clive Owen pokazao zavidno žongliranje s agresijom, ne bi nas trebala iznenaditi činjenica da je svoje talente odlučio unovčiti. Po onoj staroj, kad je bal nek' je maskenbal – zdušno se bacio na hard-core akciju pod naslovom 'Shoot 'Em Up'. Scenarij potpisuje Michael Davis koji će najvjerojatnije zasjesti i u redateljsku stolicu, a snimanje kreće u siječnju slijedeće godine.

Famozna se radnja kovitla oko žene koja rađa usred oružanog sukoba. Gospodinu Smithu koji joj pomogne pri porodu pripadne časna dužnost da zaštiti čedo… Najavljeno je mnogo aluzija na martial arts filmove hongkonške tradicije, a svjetski su studiji navodno poludjeli za scenarijem zbog genuine nabrijanosti.

Pucačinama nasuprot ovaj put stoji projekt 'The Mirror' za koji Comingsoon prenosi da je nastao inspiriran životom Bena Stillera. Naime, Scott Smith je na vrhuncu svoje kreativnosti izmislio priču čiji su glavni sudionici Stiller, njegova žena Christine Taylor, frend Owen Wilson, agent Nick Stevens i Angelina Jolie kao neodoljiva seks-bomba (?!).

Naime, glavni lik je glumac koji se nikako ne može nositi sa spoznajom da javnost pa i njegovi bližnji preferiraju njegov imidž u show biznisu nego njega samoga. Iako pokušava biti iskren i autentičan, njegovi pokušaji nailaze na odbijanja, što kod njega izaziva prilično veliku količinu frustracije. Hoće li se u komediji zaista pojaviti i ekipa kojom je projekt inspiriran, još nije potvrđeno.
Komentari

Nema komentara.