Dok druge sanjaju, Belinda živi! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Dok druge sanjaju, Belinda živi!

Dok druge sanjaju, Belinda živi!

Što žena više poželjeti može no da postane gđa Borat, pa makar i na par sati? Dok mi ostale o tome samo snivamo, Belinda živi naš san.

p.h. 03.10.2006 0 komentara

Dok druge sanjaju, Belinda živi!

Belinda Bedeković 'Najbrži svjetski prst na klavijaturama' vratila se iz Hollywooda sa snimanja spota za najnoviji film 'Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan', javlja Jutarnji list.

Skladba 'You, Be My Wife' koju je napisao brat Sasche Barona Cohena, Erran bit će naslovna melodija u filmu čiju premijeru željno iščekujemo. U spotu Borat na minimalistički dekoriranoj sceni uz zvuke električnih klavijatura prosi Belindu koja je odjevena u prozirni haljetak i žuto donje rublje.

Belinda i Borat

Kao što smo i najavili, Belindu je na aerodromu dočekala limuzina i cijela ekipa filma, a Borat joj je na prijateljskom roštilju zahvalio što je došla. Glazbenica je bila smještena u hotelu Hyatt West Hollywood, a u studiju je imala vlastitu garderobu sa šampanjcem, vizažistima i frizerima.

'Osjećala sam se kao Madonna jer sam ispred hotela izlazila iz limuzine, a svi su me pozdravljali. Tijekom snimanja sam imala sve što sam poželjela, a snimali smo po nekoliko sati dnevno', otkrila je Belinda za Jutarnji.

No, to nije sve. Coen je ponudio Belindi da ostanu u kontaktu radi daljnje suradnje, na što je ona, dakako, pristala. A postoji li mogućnost da na 'najbržem prstu na svijetu' uskoro zasja i pravi Sagdiyevljev prsten, o tome zasad možemo samo nagađati...

foto: 24sata

Komentari

Nema komentara.