Dobitnici tretmana Botoxom su... - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Dobitnici tretmana Botoxom su...

Dobitnici tretmana Botoxom su...

Tko ne bi htio znati što će se nakon dodjele Oscara naći u torbici samozatajnog Ang Leeja, ili hoće li ili ne Gyllenhaal ići pod laser.

p.h. 24.02.2006 0 komentara

Dobitnici tretmana Botoxom su...

Ove će godine, saznajemo na moovies.yahoo, oscarovski kandidati i prezenteri odšetati kućama s košaricama vrijednim najmanje 50 000 $ (spominje se i dvostruko veća svota) u kojima će se između ostalog naći i putovanje u Las Vegas i poklon bon za lasersku operaciju očiju. Za poklanjanje je zadužena firma Distinctive Assets koja zainteresiranima nudi sve, od kupona za duhovno iscijeljivanje i dijamantnih ogrlica, do besplatnog izbijeljivanja zubala i tretmana zatezanja Botoxom, a ovogodišnje je A - listere sa Sundancea opskrbila skijaškom opremom.

Priča s poklon paketima zavrtila se krajem devedesetih, a započela ju je koordinatorica Emmya i Grammya Karen Wood dovinuvši se kako da prisili nemirne zvijezde da mirno sjede i čekaju svoj red za izlazak na stage. Woodova je pozvala nekoliko dizajnerskih kuća da u backstageu izlože svoje poklon krpice. Od tada se u svim važnijim backstageovima mogu pronaći goodiesi raznih korporacija, od Escade i Choparda, pa sve do dućanskih proizvoda tipa bombona Altoids ili deterdženta Tide.
  
Iako se pokloni službeno vode kao izraz zahvalnosti organizatora, svi se slažu da je to zapravo jedinstvena prilika da velike kompanije ugrabe pokoju zvijezdu za svoju promidžbu tako što će je fotografi snimiti s njihovim proizvodom, a slika dotične s baš njihovom vrećicom će se nakon toga mjesecima povlačiti po medijima.    

Predstavnici velikih firmi kažu da na taj način žele pomoći sirotim zvijezdama da izbjegnu naguravanje po shopping centrima kad idu u kupnju, a jedan od najvećih darivatelja, Motorola, je ove godine išla toliko daleko da je, umjesto dizanja stožera na Sundanceu, otvorila tajni ured za poklone u Los Angelesu ne bi li A listerima skinula teret naguravanja s leđa. Na zadnjem Sundanceu mnoge su zvijezde ponesene valom dobrotvornih gesta koje je započeo Volkswagen, među kojima i Lili Taylor i Darryl Hannah, pokazale milosrđe poklonivši torbu s poklonima onima kojima je više potrebna.

Komentari

Nema komentara.