Oscar revija u CineStaru! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Oscar revija u CineStaru!

Oscar revija u CineStaru!

Od 1. do 10. ožujka u multipleksima CineStar prikazivat će se 12 filmova koji su zajedno skupili čak 51 nominaciju za Oscara!

s.p. 23.02.2010 0 komentara

Oscar revija u CineStaru!

Kao i prethodnih, i ove će se godine u multipleksima CineStar održati Oscar revija u trajanju od čak 10 dana – od 1. do 10 ožujka! Sveukupno će biti prikazano 12 filmova koji su skupili čak 51 nominaciju za Oscara, a svaki od njih nominiran je u barem jednoj kategoriji.

Filmovi koji će se prikazivati u sklopu Oscar revije su sljedeći:

'Avatar 3D' – 9 nominacija
'Narednik James' – 9 nominacija
'Nemilosrdni gadovi' – 8 nominacija
'Ni na nebu, ni na zemlji' – 6 nominacija
'Devet' – 4 nominacije
'Sve o jednoj djevojci' – 3 nominacije
'Viktorija: Život mlade kraljice' –  3 nominacije
'Sherlock Holmes' – 2 nominacije
'Ozbiljan čovjek' – 2 nominacije
'Priča o prvaku' – 2 nominacije
'Invictus' – 2 nominacije
'Ljupke kosti' – 1 nominacija

Neki od filmova su svoju premijeru imali prošle godine, kao što su 'Narednik James' ili 'Nemilosrdni gadovi' prikazat će se u repriznim projekcijama, dok će neki filmovi kao što su 'Priča o prvaku', 'Viktorija: Život mlade kraljice' ili 'Invictus' doživjeti svoje premijerne projekcije upravo na Oscar reviji.

Oscar revija svečano će se otvoriti u ponedjeljak, 1. ožujka s početkom u 20 sati u CineStaru Novi Zagreb (Avenue Mall) filmom 'Priča o prvaku' koji je nominiran u kategorijama za najbolji film i najbolju glavnu žensku ulogu (Sandra Bullock). Oscar reviju gledatelji će moći pogledati u svih pet multipleksa CineStar u Hrvatskoj: CineStaru Zagreb (Branimir centar), CineStaru Novi Zagreb (Avenue Mall), CineStaru Rijeka, CineStaru Zadar i, po prvi puta, CineStaru Šibenik.

Komentari

Nema komentara.