Trudni Paltrow, Kidman i Pitt! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Trudni Paltrow, Kidman i Pitt!

Trudni Paltrow, Kidman i Pitt!

Hollywoodu se opet događa baby boom. Osim posrnulih zvijezda B. Afflecka, T. Cruisea i A. Sandlera, djecu ove sezone prave i A-listeri.

filmski.net 06.12.2005 0 komentara

Trudni Paltrow, Kidman i Pitt!

Zapravo, njima prave djecu, a najnovije trudnice su: Gwyneth Paltrow, Nicole Kidman i Brad Pitt.
 
Gwynetica je novo čedo začela u suradnji sa zakonitim suprugom Chrisom Martinom, a trebalo bi se roditi na proljeće. Beba će svijet ugledati u okruženju više-manje sretnog braka, sestrice Jabuke, a iz svake robne kuće smiješit će mu se majka s Estee Lauder oglasa. Zanima nas samo da li će inspiracija za djetetovo ime i ovaj put doći iz svijeta voća ili možda povrća i žitarica. E da, iako je trbuščić već svima razvidan, majka novinarima ne želi potvrditi trudnoću.

Kod Kidmanove je situacija nešto složenija. Nakon Dana zahvalnosti, kad su ona i australski country pjevač Keith Urban, sjekli zajedničku puricu u društvu svojih roditelja, njihovoj vezi mediji pridaju veliki značaj i ozbiljnost. A nakon što je magazin People objavio fotografiju sretnog para, na kojoj Kidmanova nosi dijamantni zaručnički prsten, a Urban je tapše po trbuhu, svima je jasno kamo sve to vodi. Kako izgleda u zadnje vrijeme, glasnogovornici zvijezda sve doznaju zadnji, tako i Kidmaničina glasnogovornica, nakon svega, priča kako su oni samo prijatelji, a ni o zarukama, ni o bebi - pojma nema.

Brad Pitt se nije morao sam mučiti oko pravljenja djece, dobio ih je gotove, u paketu s Angelinom. Associated Press prenosi da je budući tata prošlog petka podnio službeni zahtjev za posvojenjem Angine djece Maddoxa i Zahare, koji bi se po novom imali prezivati Jolie-Pitt. To je još jedan korak koji je Brada i Anđu približio oltaru. Tatica Brad je nešto određeniji od prethodnih mama, te je svoje buduće očinstvo i potvrdio novinarima.

Bojimo se i pomisliti što bi mogao stvoriti ovaj par, ako se ikad odluće za biološke potomke. Klinci bi ispali ili nenormalno lijepi da bi običan puk pri pogledu na njih morao koristiti zaštitna odijela i naočale ili bi pak proizveli mitska čudovišta, tipa: Ja sam Angelina, ovo je Brad, a ovo su naša djeca: Meduza i Kron!

Komentari

Nema komentara.