Jake - jake šake i još jače guze - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Jake - jake šake i još jače guze

Jake - jake šake i još jače guze

Lijepom Jakeu Gyllenhaalu na snimanju gay zaljevskoratne priče 'Jarehead' puknuo zub, prenosi The Scoop. 'Big deal!', rekao bi svatko, ali ne i Jake.

filmski.net 08.11.2005 0 komentara

Jake - jake šake i još jače guze

Ta mala ortodontska nezgoda toliko ga je razbjesnila, da mu se skroz spustila roleta, te je potom tako zapjenjen, dobro šakama izdevetao nedužnog neimenovanog kolegu na setu.

Prije nego mu priljepite naljepnicu primitivnog siledžije - evo olakotnih okolnosti, odvjetnik je sam redatelj filma Sam Mendes: 'Temperatura je iznad 40 stupnjeva, daleko ste od drveća, automobila, bilo čega. Ništa ne možete čuti jer neprestano puše jak vjetar. Nemate svoju odjeću, svoj automobil (opet!), svoju djevojku (zanimljiv redoslijed prioriteta!), ništa.'

Pa sad vi recite tko, u tako asketskim uvjetima, ne bi potego šaku na prvog tko mu se ljutom nađe na putu.  Budući da se ne zna identitet  žrtve nitko ga, bidnog, ništa  ne pita, ali znamo da sa Jakeom mjesec dana nije htio niti razgovarati. Eto mu na!

Jakea jake šake i filmsku ekipu producenti nisu poslali u Irak (kako bi se tek tamo mlatio!), nego u Imperial Valley u  južnoj Kaliforniji, gdje su zemljopisna i klimatska obilježnja vrlo slična Iraku, samo nema nafte.

Cjelokupni korpus filmske publike, bili oni straight ili gay, muško ili žensko, jedva čekaju vidjeti ga u ovoj sad već drugoj gay ulozi (nakon 'Brokeback Mountaina' Anga Leeja), jer se skinuo totalka gol i kameri naprčio svoju malu čvrstu guzu, svima na uvid i procjenu, a mnogima na radost i veselje.

Hollywood  je izgleda izrodio novog homo-junačinu, a gay siteovi brže bolje su obogatili svoj sadržaj Jakeovim adutom. Na svakom izboru za ass queen nesumnjivo će imati široku glasačku bazu!

*ekskluzivni link na klipić s Jakeom u žaru božićnog plesa s prigodnom kapicom na glavi i pripadajućim crvenim tangicama. i ništa više:)

Komentari

Nema komentara.