Too Busy&Too Busty - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Too Busy&Too Busty

Too Busy&Too Busty

Kirsten Dunst napustila je dečka Jakea Gyllenhaala zbog velikih 'filmskih obaveza', a istovremeno se zakačila s kreatorima 'Spiderman' video-igrice.

21.07.2004 0 komentara

Too Busy&Too Busty

Pukla je dvogodišnja veza jednog od najmlađih i najpopularnijih holivudskih parova. 2002. godine Jakeova sestra Maggie je sa Kirsten snimala 'Osmijeh Mona Lise' pa joj je palo na pamet da bi se njen braco i frendica mogli dobro slagati. Veza je potrajala, a u međuvremenu su i Kirsten i Jake stekli svjetsku slavu  - ona ulogom u 'Spidermanu', a on 'Donnie Darkom' i 'Danom poslije sutra'.  

Njihov zajednički prijatelj povjerio je novinarima da je par provodio mnogo vremena razdvojen raznim poslovnim obavezama. No, za raspad veze je, izgleda, kriva Kirsten i njena slava: 'Ona je trenutno jedna od najzanimljivijih mladih glumica u Hollywoodu. Osjećala je da je veza s Jakeom emocionalno iscrpljuje i da se s njom ne može nositi pored svog posla kojeg ima.'

Isti izvor potvrđuje da je Jake jako teško podnio prekid: 'Skroz je opsjednut s njom i uništilo ga je što je prekinula s njim. To je vrlo tužno. Stvarno mu je slomila srce.'  Par je živio u zajedničkom domu u Los Angelesu, a imali su i psa mješanca, Atticusa.

Dok Jake troši papirnate maramice, Kirsten gubi živce zahvaljujući tvorcima video-igrice koja je izdana uz novog 'Spidermana'. Naime, njihova vizija animirane Mary Jane uvelike se razlikuje od lika kojeg Kirsten tumači u mega-uspješnom filmu. Ukratko – sise su joj prevelike.

Glumica je trebala dati svoj pristanak prije puštanja igrice u prodaju, no nikako joj se nije sviđao rad kompjuterskih animatora. 'Napravili su joj džinovske sise. Mislim, smanjite malo te sise, zaboga! Malo su presmiješne,' bunila se Kirsten. Ah, tej teret slave nekome se objesi za vrat, a nekome za sise…

Komentari

Nema komentara.