Ljubili se Gyllenhaal i Moreno - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Ljubili se Gyllenhaal i Moreno

Ljubili se Gyllenhaal i Moreno

Simpatični Jake Gyllenhaal i Catalina Sandino Moreno prošli su se tjedan ljubili po klubovima New Yorka. Je li na pomolu hart-break romansa?

m.n. 09.05.2005 0 komentara

Ljubili se Gyllenhaal i Moreno

Iako gospodinčiću Jakeu Gyllenhaalu neki konzervativniji Ameri mogu zamjeriti dugi jezik, svi bi se filmofili složili da zaslužuje titulu perspektivnog glumca, dok je saga o njegovim plavim okicama i pripadajućem im magnetizmu prerasla u legendu.

Nakon povuci-potegni s gospodičnom Kirsten Dunst s kojom se više ili manje intenzivno družio posljednje dvije godine, Gyllenhaal je odlučio potpuno okrenuti ploču. Na drugoj strani vinila stajala je Catalina Sandino Moreno, vizualni antipod Dunstovoj.

Crnomanjasta vatrena crnka se i sama pokazala kao talentirana glumica ('Marija milosti puna'), a svoje je latino korijenje Gyllenhaalu osvjedočila u newyorkškom trendy klubu Bungalow 8.

Naime, IMDB prenosi da su na gore navednom mjestu Gyllenhaal i Morenova razmijenili prilično sočne zagrljaje i poljupce, što će reći da se Jake konačno oslobodio Kirstenine sjene.

Prilično je izgledno da će mlađahna glumica svoje karijerne aspiracije nastaviti razvijati u SAD-u (inače je rodom iz Kolumbije), a koliko su stvari s Jakeom ozbiljne pokazat će vrijeme.

Komentari

Nema komentara.