Tko bolje trči, vrag ili ja? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Tko bolje trči, vrag ili ja?

Tko bolje trči, vrag ili ja?

S vragom i sotonistima natjeravat će se dva stričeka i tete u remakeu hororca iz 1975. 'Race With Devil' kojim će se u ulozi redatelja predstaviti Chris Moore.

m.n. 05.04.2005 0 komentara

Tko bolje trči, vrag ili ja?

Da je dobro karijeru započeti uz prave ljude pokazalo se i u slučaju Chrisa Moora, čije vam ime pojedinačno ne bi apsolutno ništa značilo. No, ako ga stavimo Benu Afflecku i Mattu Damonu uz bok ili spomenemo film 'Dobri Will Hunting' razlozi za zbunjenost ubrzo nestaju. Gospodin Moore, prvenstveno producent koji iza sebe ima dvadesetak filmova ('Američka pita 2'), odlučio je svoje snage odmjeriti i u redateljskim vodama.

Debitirati je naumio remakeom horor trilera 'Race With Devil' iz 1975. godine, čija se radnja bazira na događajima koji zadese četvero ljudi koji putuju na odmor u Colorado. Umjesto skijanja i bicikliranja, koje su planirali, parovi svjedoče sotonskim ubojstvima tj. prinošenju žrtve samom Vragu, a kad sve to zajedno prijave policiji, dokazi nestaju. Rezignirani, odustaju od odmora, no kult ih i dalje slijedi. U originalu u glavnim ulogama možemo vidjeti Petera Fondu i Lorettu Switt, dok je za Mooreovu verziju casting još u tijeku.

Zanimljiv je podatak da su scenarij obradili Scott Swan i Drew McWenny koji također rade i na Carpenterovoj epizodi u 'Masters of Horror' antologiji koju smo vam najavili nedavno.
Komentari

Nema komentara.