Aniston i Pitt u splitu - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Aniston i Pitt u splitu

Aniston i Pitt u splitu

Hollywood je siromašniji za još jednu american sweetheart vezu. Nakon mnogo razmišljanja i detaljne analize, Jennifer i Brad odlučili su živjeti odvojeno.

m.n. 10.01.2005 0 komentara

Aniston i Pitt u splitu

Nakon sedam godina veze (od čega su četiri bračne) zlatni se par holivudski, Jennifer Aniston (37) i Brad Pitt (41) odlučio razdvojiti, a tužnu je činjenicu javnosti priopćila Pittova glasnogovornica. Budući da se u medijima već dugo šuška da između njih nešto ne štima, ovakva vijest ne čudi mnogo, a američki su mediji ipak zaključili da je ovaj prekid drugi najveći u posljednjim desetljećima, odmah iza raskida Kidman/Cruise.

Spekuliralo se tako da bi Brad rado zasnovao obitelj, no Jennifer još ne želi roditi već bi se rado koncentrirala na karijeru, da se Bradu strašno svidjela seksipilna
Angelina Jolie i da je, naravno, nešto mutio s njom, da bi lešinari na kraju uhvatili Anistonovu bez vjenčanog prstena i zaključili da je cijela priča gotova.

Iako su u javnosti odavali dojam skladnog i uspješnog para, čini se da ih je mučilo što su stalno pod lupom medija – što je posebno očito kod Pitta koji je u nekoliko navrata izjavljivao da im to ne ostavlja puno mogućnosti da budu prirodni, da čine one svakodnevne pogreške i biju svoje bitke. I Jennifer se konstantno ljutila na pitanja jesu li sretni – 'Ma dajte me ostavite na miru. Zajedno smo već godinama, a to je U holivudskim terminima vječnost', rekla je u jednom intervjuu.

'I dalje ćemo ostati bliski i predani prijatelji, a unaprijed vas molimo za razumijevanje i suosjećanje koje će nam itekako trebati u slijedećih nekoliko mjeseci', stoji u njihovoj zajedničkoj izjavi. Još nije poznato da li je ova odluka definitivna ili privremena i hoće li na kraju završiti razvodom. U svakom slučaju, Pitt i Aniston ostat će povezani preko zajedničke produkcijske kompanije – Plan B, a u kakvom će odnosu biti privatno odlučit će vrijeme.
Komentari

Nema komentara.