Britanski humor vs. američka tolerancija - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Britanski humor vs. američka tolerancija

Britanski humor vs. američka tolerancija

Grant je samo na filmovima bezazlen i simpatičan, a inače voli tračati. Kod Oprah je iskoristio priliku i priznao da se boji velikih usta Julie Roberts.

m.n. 27.10.2004 0 komentara

Britanski humor vs. američka tolerancija

Omiljeni britanski zlatni dečko Hugh Grant opet radi gafove. Ili pak je to onaj dobri stari britanski humor? Ako ništa drugo, naljutio je zgodnu ženu Juliu. Samo zbog toga postoji mogućnost da mu se filmsko nebo sruši na glavu.

Naime, svima nam poznata Oprah pozvala ga je u emisiju, a on je iskoristio priliku i tko bi rekao, blatio
Juliu Roberts. Ali i to 'blaćenje' može se shvatiti dvojako, ovisno o tome s koje ste strane oceana. U poznatom se talk showu pojavio da bi izreklamirao novi 'Bridget Jones' film, nastavak'Na rubu pameti' i na kraju otvorio srce pa rekao što mu je na duši.

Oprah je nevino upitala: 'Kakva ti je Roberts s kojom si glumio u Notting Hillu?' A gospon Grant je k'o iz topa ispalio: 'Ima strašno velika usta. Doslovno, fizički, ona ima ogromna usta.' I ponovio je, s pomalo blesavim izrazom lica, 'To su velika usta. Kada sam je ljubio bio sam svjestan da bi mi moglo pozliti.'

Dok je Winfreyica uspjela obuzdati navalu smijeha, kontrirala mu je i pokušala obraniti uspješnu glumicu: 'Ona je vrlo draga, jedna od najsimpatičnijih osoba koje sam upoznala.' 'Ne bih išao toliko daleko…' dodao je Hugh s najbritish naglaskom koji je mogao izvući i pokazao bijele svjetlucave zube.

Čini se da je bezazlen, blag i romantičan jedino u filmovima, jer je rukavice bacio na još neke kolegice. Tako je izjavio da je Emma Thompson muškobanjasta, a da ga
Julianne Moore mrzi. U međuvremenu, njegova kolegica iz 'Bridget', Renee Zellweger za ' The Sun' je izjavila da se ćudljivi glumac svakako ponaša na setu i da uopće ne mari kako se drugi zbog njega osjećaju. Možda sve te ribe nemaju pojma, pa baby face je samo iskren!

Komentari

Nema komentara.