Melodramatična Julia Roberts, opet... - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Melodramatična Julia Roberts, opet...

Melodramatična Julia Roberts, opet...

Nakon obiteljskih obveza, Robertsova se na velika platna vraća u velikom stilu. Michael Cunningham piše scenarij 'Good Grief' specijalno za nju.

m.n. 05.05.2005 0 komentara

Melodramatična Julia Roberts, opet...

Nakon što je od sebe konačno načinila poštenu ženu, otkrila sve blagodati majčinstva, požalila se svjetskoj javnosti da su joj užasno narasle sise, te po enti put dospjela na naslovnicu People Magazinea i u sam vrh najljepših žena svijeta, Julia Roberts je spremna za povratak u filmske vode. No, kao što je rekla dok je rodila – zanimaju je samo dostojanstvene i kvalitetne uloge.

Zamjenica za iste je ime proslavljenog Michaela Cunninghama koji je za svoj roman 'Sati' osvojio Pulitzerovu nagradu (da ne govorimo da je i filmska verzija bila vrlo uspješna). Naime, gospodin Cunningham, specijalno s Robertsovom na umu, piše scenarij za film 'Good Grief'. Za nju je, naravno, namijenjena glavna uloga, a sukus priče su opet dramatična ženska proživljavanja – Julija će glumiti shrvanu udovicu Sofie Stanton kojoj je muž umro od raka.

Cunningham scenarij prekraja prema komičnom romanu Lolly Winston, koji je na Amazonu osvojio sve moguće zvjezdice. Glavnu protagonisticu najviše muči što je obudovljela u 36. godini, tek kad se navikla na ideju da je udana. Da bi se nekako nosila s gubitkom, Sophie odlučuje promijeniti mjesto stanovanja i iz Silicon Valleya s najboljom prijateljicom seli u Oregon, gdje započinje vezu s djetinjastim Crystalom i gradi sasvim drugačiji svijet.

Cunninghamu se mili u filmskom svijetu, a Julia se u melodramatičnom setingu osjeća kao doma.
Komentari

Nema komentara.