Spetljali se Drunkst i Di Caprio - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Spetljali se Drunkst i Di Caprio

Spetljali se Drunkst i Di Caprio

Nismo mi zločesti, a nismo ni zlobni. Još manje takvi da bi se veselili tuđoj patnji i prekidu zdrave i simpatične veze. No, ne možemo izdržati....

filmski.net 23.11.2005 0 komentara

Spetljali se Drunkst i Di Caprio

Dakle, ne možemo izdržati, a da ne kažemo da nam je drago što je Jake Gyllenhaal konačno pronašao pravu vračaru koja je s njega, nadamo se zauvijek, skinula urok zvan Kirsten D(r)un(k)st. Nađi si neku drugu igračku, Kirsten.

Uh, već jesi!

Nije prošlo niti tjedan dana od njihovog zadnjeg prekida, a Dunst je već svoje pandže zarila u novo meso, zvano Leonardo DiCaprio. Dogodilo se to u subotu u klubu Privilege, i to tijekom najznačajnije who-is-who hollywoodske zabave u sezoni. Očevidci za DailyStar iznose već otrcane fraze o 'nevjerojatnoj kemiji između njih' i o tome 'kako nisu mogli skinuti pogled (ni ruke) jedno s drugoga'.
 
Nakon što je zvijer u njoj ostala gladna i praznih šapa bezuspješno vrebajući Orlanda Blooma, ovaj plijen joj nije ništa manje sočan, a lov je olakšala činjenica da je bio  single.

Izgleda da joj je tokom te vesele večeri Leonardo prišapnuo kako voli cure s duugom kosom, kao u Gisele, pa si je Dunstica brže bolje priljepila ekstenzije i osvanula na košarkaškoj utakmici Lakersa /naslovna/ sa slapom plave kose do dupeta. Jel' joj pomoglo da izgleda išta bolje? Ne baš.

Enivej, eto nama novog 'vrućeg' para, ostaje nam vidjeti kakav će im nadimak prišiti mediji (možda Kirstenardo).

Komentari

Nema komentara.