Ricky opet laje na Globuse - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Ricky opet laje na Globuse

Ricky opet laje na Globuse

Holivudskim glumcima se već tresu gaće - opet će biti meta britanskog komičara koji je poznat po nepristojnim i opako duhovitim komentarima!

s.p. 17.11.2011 0 komentara

Ricky opet laje na Globuse

Potvrđeni su tračevi koji su kolali tjednima: Ricky Gervais će treći put u karijeri voditi dodjelu Zlatnih globusa! Svi još pamte prošlu dodjelu u kojoj se Ricky sprdao na račun najvećih zvijezda kao što su Angelina Jolie i Johnny Depp, a narugao se i organizatorima dodjele, Holivudskoj udruzi stranih novinara (HFPA) koju je u šali 'optužio' da ima tako niske kriterije jer prima mito.

Nakon te dodjele Gervais je izjavio da ne planira ponovno voditi Globuse, ali izgleda da je odlučio glas naroda. Za razliku od kičastih i kronično neduhovitih Oscara koji su zadnjih godina stalno u krizi, Zlatni globusi su zbog Rickyjevog zezanja s bogatim i taštim zvijezdama stekli visoku gledanost.


Šale Rickyja Gervaisa na Zlatnim globusima 2011.

Zato je jučer na sjednici HFPA većina izglasala Rickyjev povratak na pozornicu, a navodno je odlučujuću ulogu imalo lobiranje čelnika NBC-a, televizijske mreže koja prenosi dodjelu Zlatnih globusa. Dio članova HFPA bio je žestoko protiv Gervaisa, pa je tako Judy Solomon izjavila da su ju 'uzrujali' Rickyjevi komentari na dodjeli jer su holivudske zvijezde bile gosti ceremonije, a 'kad pozoveš goste, onda ih ne vrijeđaš'. S druge strane, Gervais je nakon prošle dodjele izjavio da ga 'nije briga ako se netko uvrijedio' i dodao da je poslije dodjele pio piće s brojnim glumcima s kojima se sprdao.

A kako će izgledati sljedeći Rickyjev nastup? Gervais je najavio show 'biblijskih proporcija', a ako se pitate hoće li opet biti politički nekorektan, odgovor će vam dati Twitter poruka koju je poslao voditelju Oscara Billyju Crystalu: 'Bolje nemoj na Oscarima koristiti neku od mojih šala o pedofiliji i Holokaustu'. Crystal se složio s tim prijedlogom, a to znači da ćemo nepristojne i uvredljive šale gledati samo na Rickyjevoj dodjeli Zlatnih globusa koja će se održati u nedjelju, 15. siječnja 2012. Jedva čekamo!

Komentari

Nema komentara.