Oscari - brod koji tone - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Oscari - brod koji tone

Oscari - brod koji tone

Brett Ratner je zbog nesmotrenih izjava podnio ostavku na mjesto producenta Oscara, a za njim je otišao i voditelj Eddie Murphy.

s.p. 09.11.2011 0 komentara

Oscari - brod koji tone

Nakon nekoliko seksističkih izjava, Brett Ratner se ispričao javnosti i dao ostavku na funkciju producenta Oscara. Ratner je nedavno promovirao svoj najnoviji film, komediju 'Velika krađa nebodera', a na pitanje moderatora je li imao probe s glumcima prije snimanja scena, Ratner je odgovorio da su 'probe za pedere'. Osim toga, Ratner je prošlog tjedna izjavio da je tri puta 'opalio' glumicu Oliviju Munn, a onda je morao demantirati da je imao seks s njom.

Ratner se ispričao zbog svog 'glupog izražavanja' i izjavio da je kao pripovjedač trebao više paziti na izbor riječi, a nakon velikog pritiska javnosti obavijestio je predsjednika Akademije filmskih znanosti i umjetnosti da daje ostavku na položaj producenta Oscara.

Kao što se moglo i očekivati, od Oscara je zatim odustao i Eddie Murphy, kojeg je baš Ratner odabrao za domaćina dodjele Oscara. Ratnera će zamijeniti producent Brian Glazer koji je nedavno producirao posljednji film Ratnera i Murphyja, 'Veliku krađu nebodera'. Glazer i koproducent Oscara Don Mischer moraju pronaći novog voditelja Oscara i spasiti show koji se održava za tri mjeseca, 26. veljače 2012. 

Komentari

Nema komentara.