Kevin Spacey VIP član najpoznatijeg gay kluba u Londonu - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Kevin Spacey VIP član najpoznatijeg gay kluba u Londonu

Kevin Spacey VIP član najpoznatijeg gay kluba u Londonu

Američka zvijezda se zbog kvalitetnijeg privatnog i poslovnog života odnedavno preselila u London. I dobro mu ide, ako ne računamo klasični noćni gay igrokaz iz parka.

20.05.2004 0 komentara

Kevin Spacey VIP član najpoznatijeg gay kluba u Londonu

Prošlog je mjeseca Kevin Spacey napravio gadan propust u svom grčevitom planu da svoju (homo)seksualnu orijentaciju zadrži samo za najuži krug prijatelja. Ranojutarnja šetnja psa Kensington Parkom završila je navodnom pljačkom i napadom, Spacey je ostao bez mobitela i s nekoliko ogrebotina na glavi. Brže bolje se potrudio pobiti sve vijesti o navodnoj pljački, za sve okrivivši svoju naivnost.

Mobitel mu nije ukraden, već ga je on sam u 0430 ujutro posudio dečku (crnac, 19 godina, 1.75 cm, sportska građa, kaže policija) koji ga je zamolio za poziv, a ogrebotine je zadobio kada je posrnuo jer ga je povukao njegov pas vrste Jack Russell. Ova vrsta terijera poznata je po svojoj miroljubivosti i pristojnosti do te mjere da gotovo može sjediti s vama za stolom dok večerate (Tom Ford, ex Gucci, ih obožava). Čak i iz ovih nekoliko redaka jasno vam je da priča gadno smrdi te je gospodin Spacey s razlogom nakon toga dobro 'opran' po svim glasilima.

Heaven subotom ugađa gostima performasima najčešćih gay fantazija. Ovaj put - vječni dečki u uniformama.

Unatoč svemu, Kevin Spacey je vrlo utjecajna poznata osoba pa mu nije nikakav problem dobiti poseban tretman kada to zatraži. Noćni klub Heaven ima reputaciju najpoznatijeg gay mjesta u Londonu, ali i šire, omiljeno je okupljalište gomile gay zvijezda koji se u engleskom glavnom gradu osjećaju vrlo dobrodošli. Uprava kluba spremna im je ugoditi na sve načine pa je tako naš Spacey VIP član koji posjeduje posebni ključ za tajne, privatne sobe gdje se rado zabavlja s unajmljenim mladim dečkima napetih mišića i spremnih na sve što gost poželi.

Zabava se zahuktala..., kako li je tek u VIP sobama?!

No, Kevin i sam voli ugađati drugima pa je tako nedavno svom vjernom asistentu priredio nezaboravnu rođendansku zabavu u New Yorku. Vrhunac cijele zabave bio je dolazak slavljenikovog brata koji je pilot helikoptera i samo je za tu priliku doletio iz vojne baze u Iraku. Specijalni je tretman uredio sam Spacey samo jednim telefonskim pozivom upućenim bivšem SAD predsjedniku Billu Clintonu. Baš lijepo od njega.

Komentari

Nema komentara.