Fašistoidno-sadistički otac Kevina Spaceya - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Fašistoidno-sadistički otac Kevina Spaceya

Fašistoidno-sadistički otac Kevina Spaceya

Stariji brat Kevina Spaceya, Randall Fowler otkrio je da njihov otac bio sadistički naci-simpatizer koji ga je seksualno zlostavljao. Spcaceyeva glasnogovornica ništa nije opovrgnula.

07.05.2004 0 komentara

Fašistoidno-sadistički otac Kevina Spaceya

'Sve nesretne obitelji nesretne su na svoj način,' napisao je Tolstoj na početku Ane Karenjine. Kako tvrdi Randall Fowler, njegova obitelj bila je izrazito nesretna, a njene tajne progone ga i danas. Randall, za razliku od svog brata Kevina, nije medijska zvijezda. Za život zarađuje glumeći dvojnika Roda Stewarta, a nada se da će njegovih pet minuta slave doći kada objavi knjigu na kojoj trenutno radi.

Randalovo djelo ima znakovit naslov 'I'm Spacey's Brother Whether He Likes It Or Not', a u njoj namjerava iskopati većinu prljvag rublja iz svoje i bratove prošlosti. Kathleen i Thomas Geoff Fowler imali su troje djece - Randalla, Julie i najmlađeg Kevina Spaceya (koji je prezime Fowler odbacio na početku glumačke karijere).

Otac je imao ambicije postati poznati spisatelj, ali većinu vremena je zarađivao zahvaljujući povremenim poslovima pa se obitelj često selila. Osim što je imao neuspješnu karijeru, otac Geoff bio je i ultra-desničarske političke orijentacije, član američke nacističke stranke i perverzni sadist.

U svojoj knjizi Randall otkriva i da je otac, koji je umro 1992. godine u dobi od 68 godina, za života čak puštao brkove kako bi što više nalikovao svom idolu Adolfu Hitleru. Batine su u njihovoj obitelji bile normalna pojava, ali Randall tvrdi da je jedino njega otac seksualno zlostavljao. Kako bi ga spriječio da isto učini i mlađem bratu i sestri, Randall je oca ucjenjivao prijetnjom da će sve priznati majci ako ih ikada takne. 'Zaista osjećam da sam se žrtvovao za dobrobit mog malog brace. Kevin se toliko trudio izbjeći batinanja da se cijelo vrijeme suzdržavao i pazio na svoje ponašanje sve dok nije postao prazan iznutra. On nema osjećaja,' tvrdi Randall.

Spaceyeva glasnogovornica obratila se američkom Star magazinu i oprezno cijeli slučaj komentirala riječima: 'Njegove (Randallove) optužbe protiv oca su vrlo ozbiljne, a radi se o teškoj i potresnoj obiteljskoj stvari. Cijela obitelj duboko suosjeća s njegovom situacijom. Kevin nije iskusio nijednu od nesretnih situacija koje opisuje njegov brat – nikada nije bio žrtva zlostavljanja. S njim može samo suosjećati.' Njene riječi su poprilično hladne i distancirane, ali nije zanijekala da se zlostavljanje u obitelji Fowler ipak dešavalo.

Osim što svoj privatni život pažljivo drži od očiju javnosti, Spacey nerado govori i o svojoj seksualnosti iako se među tabloidima uvriježilo mišljenje da je on homoseksualac. Randall tvrdi da se još 1987. suočio s bratom o njegovoj seksualnosti, ali da mu je Spacey samo odgovorio: 'Ne smatram se heteroseksualnim, homoseksualnim ili biseksualnim – samo seksualnim.'

Njegov brat tvrdi da Kevin nikad nije imao normalnu emocionalnu vezu s ikim osim s vlastitom majkom: 'On je prazna ljuštura. Nitko od nas nije ni imao prilike postati normalan kad smo odrastali s dvoje tako poremećenih roditelja.'

Komentari

Nema komentara.